...och en tupplur

                                                  

Skulle bara vila en timme innan jag tog ut Bamse, tänkte jag, men jag sov i två! När jag kvicknade till var klockan kvart över två och det tog ytterligare en halvtimme innan jag vågade gå ut. Lite socker för blodsockret, lite vätska och försöka skaka igång lederna. Bamse är så himla duktig! Det tog sex timmar mellan första och andra promenaden, men han ligger och sover i fåtöljen bredvid soffan där jag ligger. Inget tjafs. Och när jag var ute med honom i skogen så gick han så fint i kopplet, utan utfall mot ekorrar och fåglar som annars. Han fattar verkligen att jag är dålig och han har släppt alla jobbiga unghundsfasoner idag.

              

Bekki sitter vid TVn, men jag orkar ingenting. Vi har pratat lite skola och mamma har ringt, sen måste jag ligga och glo ut genom fönstret en stund. Orkar inte ta tag i virknålen, inte i knypplingen, ingenting, bara ligger här som en uppblåst säl och inväntar kramperna... och att krampen ska gå över...

Nu får vi se hur länge jag sover efter att ha skrivit den här bloggen. Janne ska handla lite åt oss efter jobbet. Bekki vill ha stuvade makaroner och jag kan tänka mig att prova på mannagrynsgröt. Jag har vädrat sovrummet och spritat och spritat... men jag sover i soffan inatt! Hoppas Janne klarar sig.

                                 

Kommentarer
Postat av: Snurran

usch och fy för magsjuka.. :-/ Krya, krya!

2012-01-24 @ 22:31:40
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Ja, det är vidrigt! Och denna vill inte ge sig heller!

2012-01-25 @ 14:47:55
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0