"...du ler ju jämt!"

Idag när jag gick från tunnelbanan höll jag på att missa en dam som jag alltid pratar med. "Men oj, hejsan! Här går jag i mina egna tankar!", sa jag. "Ja, det får du göra", sa hon, "men jag var osäker på om det var du för du ler ju jämt", sa hon. Det var ju kul att höra... alltså, att jag ser glad ut! Vi pratade en stund, sen gick jag in på jobbet.


                                       

Annars har dagen varit... lite annorlunda. Gjorde en andakt när jag kom till jobbet imorse, åkte iväg till Itrim på friskvård, tillbaka till jobbet och åt lunch, sen iväg på terapi och så en stund på jobbet igen innan jag åkte hemåt. Känns inte som jag arbetat särskilt effektivt... Förbi Lidl och handla grönsaker och glass... och en youghurt som jag blivit tokig i, en gräddyoughurt med honung och valnöt. Den är farligt god!

Mamma, pappa, Jens och Sandra kom hem före mig, Bekki och Tim var redan hemma. Jag slängde på risvattnet och skar grönsaker samt hackade choklad till glassen. Picolaterna jag gjorde igår räckte och blev över. Det blev ju ändå nästan 100 bollar och trots att jag redan igår gjorde två matlådor åt mig så blev det yterligare två matlådor till mig plus två middagar till mina föräldrar som jag skickade med dem. Det blev en jättetrevlig kväll. De hade med sig Hagge och Indra och det gick jättebra med Bamse. De känner ju varandra så väl efter all tid Bamse tillbringat på Lågarö, men det var första gången Hagge och Indra var inne hos oss.

Har stickat klart bakstycket och båda framstyckena på prinsesströjan. Jag tycker inte mönstret stämmer helt, men jag hoppas det blir bra när armarna kommer på plats. Det är ju raglan-söm så det rättar nog till sig.

Bamse har varit ute. Jag är dödstrött. Det har varit mycket "friskvård" idag!

                   
                     Fick en present av Lotta igår :O)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0