Från söder till norr

Grinade på jobbet imorse. Även om jag trivs är inte allt klockrent och jag är svag i kroppen nu. Det går väl över. Sista samtalet gick med ett leende på läpparna och det ingav mig återigen känslan av att jag faktiskt gör ett jobb som duger. Ska införskaffa mod och prata med chefen.

                  

Efter jobbet hämtade jag ut medicin till Esmeralda. Veterinären ringde på em och hon har en infektion, samma som Kautchuk men Esmeraldas övriga värden var bra så det borde vara lätt att häva, sa veterinären. Det är iallafall ingen fara för hennes liv!

Janne och jag åkte över från vår södra sida till Monica och Arto på norra sidan stan. Vi blev bjudna på middag och Monica ville prata lite om planer hon har för lägenheten. Janne passade på att hjälpa henne montera upp en maskros-lampa. Åh, vad jag skulle vilja ha en sån till landet!!!


                               

Bamse passade på att kolla städningen... den godkändes :O)

Har anmält mig till hundkurs imorgon men efter det har jag inte hört ett ljud! Vi skulle få en inbjudan, skrev hon i sista mailet... det har vi inte fått och jag är t.o.m osäker på tiden. Jag tror jag hoppar den och tar sovmmorgon. Har ingen lust att leta reda på en adress i Farsta om det ändå inte blir nåt. Spar krafterna till Thyras grillfest!

Nu sover vi! Godnnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0