Party party

Jag trodde inte jag skulle klara hela dagen. Var nära att svimma flera gånger tidig em, men sen blev jag snabbt bättre. Skumt!
 
Min galet söta hund snusar med två av sina råttor, en brun och en vit bakom ryggen
 
Ragnar fick vindruvor till frukost. Mums!
 
Fiskarna fick oxå frukost förstås
 
Gick upp strax före nio, duschade, gjorde varma mackor till frukost och gick ut med Bamse en timme.


En god gammal pinne blev dagens fynd
 
Sen åkte jag till jobbet och satte jag igång med att hacka morötter i ett par timmar. Dessa skulle användas i en rotfruktssallad vi skulle ha till festen för våra ideella medarbetare. Det var efter detta dryga arbete som det snurrade ordentligt i huvudet...
 
 
Sen övergick jag till att duka, det snurrade ff men när detta jobb var över och jag satt ner en stund så gick det faktiskt över. Jag hade tänkt att åka hem efter att ha vilat lite, men jag är så glad att jag kunde vara kvar, det blev en jättelyckad fest!
 

 
Det blev inga bilder på den varmrökta laxen och rotfuktssalladen, inte heller på chokladmoussetårtan för jag var fullt upptagen med att vara bordsvärd till sju frivilliga som satt sig vid mitt bord. Maten var över förväntan god och vi hade bluegrassuppträdande plus alla intressanta samtal som utspinner sig när människor möts, alla ideellt arbetande men med olika saker. Tyvärr missade jag föredraget av biskop emeritius Caroline Krook och minglet där "vår" clown såg till att stämningen var hög, men man kan inte vara med på allt. Jag lärde mig jättemycket om att laga festmiddag för många, för vi räknade med ca 80 pers och det var nog 70 som åt.
 
Bild från caféet
 
Sen hjälpte vi som jobbat i köket oxå till med att diska och få undan. Kom hem halv 8. Bamse var överlycklig. Janne ringde när jag var på hemväg och berättade att Bamse grinat när Janne gick till nattpasset. Bamse brukar inte göra det, men nu har jag lämnat honom i köket både igår (nöjesdag med Monica ) och idag (jobbet) eftersom Janne sovit efter sina nattpass, och Janne har ju oxå fått lämna honom ensam eftersom han åkt till jobbet innan jag kommit hem. Det har inte varit långa stunder men hur ska man kunna berätta det för en hund?
 
Jag har ont i hela kroppen men är inte lika trött som imorse. Tror jag sätter mig vid TVn en halvtimme och kopplar av innan kvällspromenaden... eller så sitter jag kvar här och surfar lite :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0