Helg, härliga helg!

Vilken härlig helg! Jag är helt härligt slut!
 
Vi gick förbi Hagsätra zoo där Bamse fick en griskno, den bar han själv så snyggt hela vägen hem.
 
Både igår och idag har jag startat med en 1,5 timmes lång promenad med Bamse. Igår fortsatte jag direkt efter det till Syfestivalen i Älvsjömässan där jag trampade runt bland alla bord i 2,5 timme. Införskaffade varsin påt-gubbe till barnbarnet Ängla i födelsedagspresent samt till brorsan som önskat sig en. Ängla fick garn och en massa pärlor oxå i försenad födelsedagspresent. Hon är väldigt pysslig av sig vilket mormor givetvis uppmuntrar! Till mig själv blev det metalltråd och lintråd (grönmelerad och silver) till knypplingen samt ett tjockare garn som ska räcka till fyra virkade grytlappar.
 
 
Efter ännu en Bamsenad gick jag igenom hela litteraturlistan till Mastern i diakoni, ska det bli nåt tenteri bör jag väl åtminstone införskaffa litteraturen tänker jag... Det är vara fem veckor kvar! De har lite annorlunda studiegång i Norge så det tog en stund, men nu har jag beställt allt och laddat hem det jag kunnat. Får vi se hur det går då... Hälften är på norska så det blir spännande :O)
 
Under dagens långpromenad unnade sig Bamse ett gyttjespa!

Efter dagens långprommis mötte jag upp Bekki och Nicke i Rågsved. Vi gjorde sällskap till Clarion Hotell i Skanstull där vi firade Mattes 30-årsdag (Linnéas make) med brunch! Supertrevligt!
 
 
Ängla fick sin present och hon började pyssla direkt, mormor fick ett jättefint halsband innan jag gick hem.
 
 
Efter Bamsenaden har jag bakat Dumlekakor i långa banor. Har lovat baka till knyppelkursen på tisdag så nu är det gjort! Nu ska jag sätta hår på en virkad sköldpadda och stupa i säng! Halleluja!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0