Andra advent ...

... ligger jag nerbäddad. Jag har verkligen inte tiiiiiid med det här! Första riktiga förkylningen på två år så jag ska väl inte klaga. Har någon nånsin hört någon säga att: Nu är jag redigt förkyld och det passar perfekt in i almanackan? Jag har då inte hört det i alla fall! Nu gäller det att och sköta om sig.
 
Igår gick jag ut de två första Bamsenaderna och gjorde klart de arbetsuppgifter som jag lämnade på fredagen, sen började jag krokna. Janne tog de två sista Bamsenaderna plus att vi tog rabattkuponger vi fått från den nyöppnade Sibylla-restaurangen i Solberga och intog middagen där. Kvällen tillbringade jag i soffan vid TV:n med rinnande ögon och näsa samt ont i hals och bröst.
 
 
Inatt har det lossnat i bröstet. Janne hade nån gammal flaska hostmedicin i kylen vilken jag varit uppe och tuttat på ett par gånger. Näsdroppar och Ibumetin är en välsignelse. Idag skulle vi åka på avtackning av min kollega, till Hagsätra, Stuvsta och Trångsund på visningar av lägenheter samt fika hos Bekki i hennes nya lägenhet... men det har vi förstås ställt in. Lägenheten i Hagsätra kanske går för en spottstyver efter nattens upplopp... Skitungar, säger jag bara, de fattar inte vad de ställer till med! Men jag ligger i sängen och ska försöka plugga lite istället och se till att krya på mig. Misstänker att jag får ställa in vissa eller alla saker i min fullspäckade almanacka under veckan, men det får bli framtidens bekymmer... En dag i taget!
 
Ljusstaken har vi gett upp, den är och förblir nerpackad i någon av kartongerna vi har utspridda i år, men jag kan bjuda på en bild från ett av barnen på ett av barnbarnen som har en adventstake!
 
 
                                  ~*~*~*~*~  Glad andra advent på er ~*~*~*~*~ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0