Segstart på veckan

Det är lite tungt nu, men det finns ljusningar här och där. Tidigt imorse när jag låg i tillståndet mellan vaken och dröm kom jag på att jag ska leta reda på mina hålfotsinlägg. Har ett par månader haft problem med höften igen, liksom förra året... och faktum är att redan efter första Bamsenaden imorse, i sandaler med hålfotsinlägg, så kändes höften bättre. Det kanske är så enkelt med den värken. Vi får se.
 
 
Igår låg jag i paviljongen och läste klart boken om Anders Collin, sen lagade jag luncher och middagar till Janne som ska jobba dubbelpass och åt mig som inte inspireras av att äta ensam, samt virkade mormorsrutor med prästkragar långt in på natten. En begynnande depression hotar att inta mig. Jobbar på att hålla den stången. Jag fick ett mail från arbetsförmedlingen med en "informell lista" på arbetsgivare som tar emot sommarpersonal. Jag förespeglades att det handlade om socialsekreterare, kuratorer och biståndsbedömare, men ack så jag bedrog mig. Att jobba på sommarfritis eller som undersköterska i hemtjänsten i Mariefred är inte vad jag längtar till efter vårens ryggsmäll, men jag ska väl ringa ändå, längtar efter ett jobb, att "bli tagen i bruk"...
 
 
Sjukgymnasten hade glömt sätta mig på träningslistan över sommaren så jag har inte ids åkt dit och tjafsa nåt mer. Såna här små saker brukar inte få mig på fall, men just nu är det tungt. Men jag tror att såna här tider behövs också för att man på djupet ska kunna uppskatta medvind i livet. Funderar på att besöka BalanZe och prata friskvård istället för att bråka om sjukgymnastik. Då är jag inte heller beroende av en sjukgymnast som glömmer bort mig. Hon har gett mig fantastiska råd, men det gjorde Företagshälsan också och dessa bär jag med mig.
 
Men men, ingen blir gladare av att jag sitter här och hänger läpp. Skjutsade bonden in till stan för han skulle hämta sin bil, passade då på att glida in på garnaffären för att köpa lite garn till nästa kuddfodral - African Flowers.
 
                
                 Bild från Pinterest
 
Jag ska väl värma på min lunch, gå ut med Bamse och bestämma mig för om jag ska fortsätta med spetsanalysen, fortsätta måla ängla-ikonerna, läsa om höns, fortsätta med prästkragarna eller börja med African Flowers... det spelar ju ingen roll vad jag gör men jag tackar Gud för mina intressen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0