Ger upp för idag

Det har inte blivit mycket skrivet på tentan idag heller, men jag har plockat fram alla föreläsningsanteckningar och gått igenom kompendiet där jag markerat vad jag vill ha med i uppgiften. Vackert så. Upptäckte at de ville ha 2500 ord och inte 2000 ord som jag fått för mig. Ändrade det i gårdagens blogg ifall jag skulle få för mig att läsa den igen... När Janne vaknade efter nattpasset skickade jag iväg honom för att handla och efter det låg han och jag i varsin solstol 1,5 timme i stormen och pratade, pratade, pratade, sen åt vi upp jordgubbarna som grannen knutit fast i räcket med Bamses löplina, hon är så rolig vår granne! Och snäll!
 
Nu har jag lagat heta räkor till mig själv i min ensamhet. Solen skiner mig rätt i ögonen så det är ingen idé att sitta och tänka mer på tentan. Det blir som det blir. Imorgonbitti lyser inte solen in genom köksfönstret och rätt i ansiktet på mig. Dessutom sover Janne efter ytterligare ett nattpass så jag kan inte tvinga honom att sitta och prata med mig för att slippa tenta.
 
Ornitologerna fick gå på kvälls-exkursion utan mig. Jag trodde jag skulle ta igen timmarna jag slösade bort igår istället för att jobba med tentan, men så blir det inte.
 
TV kanske... eller glaspaviljongen? Jag tror att jag har nåt handarbete som ligger och dammar om jag vill känna mig nyttig...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0