God träning i stresshantering

Jag vet, jag vet... jag säger att jag inte bryr mig om tentan, och det gör jag inte heller, men ändå gör jag det. Förstås. Så idag fick jag en god träning i stresshantering tack vare det.
 
Vaknade 10 i 7, före väckarklockan. Fixade med djuren och åt frukost. Eftersom jag var ute i god tid och Bamse var promenadsugen så gick vi lite längre än vi brukar på morgonpromenaden. Sen for jag iväg till sjukgymnastiken halv 9. Men guuuuuh vad trögt det var idag! Musklerna ville inte. Det var skitjobbigt! I torsdags gick jag bara in och rev av programmet, men idag fick jag stanna upp flera gånger...
 
   
Sen åkte jag förbi Ica Bengtsson och köpte köttfärs m.m. innan jag åkte till bilbesiktningen... Jag fick en 2:a på vänster styrled i torsdags och trodde jag skulle få bort den i ett nafs (Janne har bytt den) men ack nej. Jag skulle få vänta en kvart sa han, då passade jag på att åka till Djurmagazinet (eftersom jag var så stressad och tänkte spara tid) för att köpa Frolic, men det hade de inte så då pratade vi om vad jag skulle ta som belöning i stället.... och när jag kom tillbaka till besiktningen så var det så klart mer än en kvart som gått och en ny bokad kund hade kommit, så jag fick vänta 20 minuter. Det är inga tider att bråka om, och hade jag inte haft tentan som väntade hemma hade jag inte brytt mig ett endaste dugg! Det kom och gick en del trevlig folk där, folk som ville boka tid och undrade om det fanns drop-in-tider... eftersom bilbesiktaren var ensam på den lilla bilbesiktningen satt jag där och svarade på frågor eftersom jag hört vad killen sagt till andra. Kanske skulle söka jobb som data-kis och service-person där?
 
      
 
När jag sen skulle hem hamnade jag bakom en övningskörande BUSS! Den körde mellan 20-40km/h på hela 60-sträckan och den är låååång med många rondeller. Då bestämde jag mig för att leva som jag säger, jag bryr mig inte om tentan! Jag gör inte det! Tänk om jag skulle ta busskörkort? Tänk vad kul att köra runt människor på utflykter, långa och korta. Inte kommunaltrafiksbussar... men köra ett gäng ungar till Kolmården eller pensionister till nåt uppländskt bruk! Jag skulle be om att få vara med på varenda guidad tur! Guuuuuuhhh, var roligt!
 
                                                                       
 
När jag kom hem packade jag upp maten som stått på kylning i AC-draget, gosade med Bamse, lyfte ut Ragnar, gick ut med Bamse, lagade köttfärssås och spaghetti så det räcker till tre luncher, åt en portion. Halv två var det dags för tentan.... Höll på ett par timmar i runda slängar med flera avbrott. Janne vaknade och pratade med mig, telefonen ringde, jag förberedde tzatsiki till middagen. Klockan fem slog jag ihop datorn och gick ut med Bamse. Sen tvättade jag två maskiner medan jag förberedde middag och påbörjade disken, Janne fick grilla mina hemmagjorda hamburgare.
 
Efter maten satte jag mig att knyppla ett par timmar. Bonden kom över en stund och fikade med Janne och mig medan jag knypplade, jag kan både prata och knyppla samtidigt. Vips så var "Kumlagallret" klart!
 
 
Mitt i spetsen (förstås) blev det väldigt fult för jag drog först av en tråd i en passage där misstag syns bra. När jag skulle rätta till det så snyggt det gick så drog jag av två till... då koncentrerade jag mig bara på att få det att hålla ihop. På söndag åker jag till Vadstena på två veckors finknypplings-kurs och då behöver jag dynan, så jag får göra om "Kumla-gallret" en annan gång... eller inte.
 
Nu har Bamse gjort sitt och myggen fått sig ett skrovmål. Jag tror jag ska hälsa på TVn en liten stund innan jag dejtar John Blund...
 
                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0