Grattis Ängla!

Ja det var svårt att sätta rubrik på denna dag! Det har ju varit en urspännande vecka och den är inte riktigt slut än... men även om vi firade Ängla i lördags så är det idag hon fyller 7 år på riktigt...så Grattis Ängla, igen!
 
                 
 
Inatt sov jag hemma och det var underbart. Det har varit, och är, jätteskönt att ha lånat svärmors lägenhet tre nätter denna vecka och sluppit de långa resvägarna. Jag har tagit mig tid till att frossa i vänskap och det har varit härligt. Men när jag lämnade Pia och Maria igår så kände jag en härlig hemlängtan, en hemlängtan jag inte kände de sista åren i Hagsätra. Jag längtade hem! Hem till Strängnäs! Det gladde mig! Och Bamse var överlycklig att få komma hem, pussa "pappa" och sova i sin puff!
 
 
Vi kom iväg något sent imorse, men det gjorde inget, jag har några arbetstimmar tillgodo. Förmiddagsbesöket uteblev men jag ägnade väntetiden åt att läsa i en bok vi tänkte ge till sorgegruppsdeltagarna. Ringde en konfident som sökt diakonin och bokade tid. Eftermiddagsbesöket kom och det drog ut på tiden men det gjorde inte heller något för jag hade tid att dra över på. Gick sen ut i köket och fikade på goda tårtor... husmor har gått i pension och har avtackats av personalgruppen idag. Jag missade själva kalaset pga besöket, men godsakerna räckte även till mig trots sen ankomst. Igår fixade jag ett avtal med apoteket och deltog i lunchmusik samt sopplunch. Jag älskar mitt varierade arbete.
 
           
 
Bamse hämtade jag en stund efter fyra efter att ha köpt matlåda till imorgon samt en blomma till svärmor som tack för lägenhetslån. Promenerade Bamse en stund och åkte sen till Högdalen där jag tillbringade tre timmar på den grekiska restaurangen med en kollega från förra jobbet. Det är så kul att vi kan hålla kontakten.
 
Sen till svärmors lägenhet, hämta Bamse, parkera bilen på jobbet och ta kvällspromenaden därifrån och till svärmors lägenhet. Nu har jag legat i soffan en stund och tänkt fram och tillbaka, på dåtid, nutid och framtid. Det ska bli skönt att sova. Morgondagen borde inte bli stentuff, men besök och en förtitt på film står på agendan.. sen ska jag åka hem och ... ja, jag längtar inte bara hem utan jag längtar galet mycket efter min knyppeldyna och spindelprojektet! En härlig helg väntar mig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0