Två dagar hemma

Igår jobbade jag hemma med tveksamt resultat, men det har jag tagit igen idag. Vaknade sent, med det gör inget när man kan rå sin egen tid. Gick ut en lång promenad med en överlycklig Bamse i solen. Han älskar snön!
 
 
Solen sken och det var ett sånt där dröm-vinterväder!
 
 
Telefonen ringde fyra gånger under dagen och jag ägnade ungefär 1,5 timme till en folder om Öland som jag tagit på mig att göra... tidig eftermiddag slog huvudvärken till. Jag tog tablett efter en stund och la mig att vila, men det hjälpte inte. Gjorde middag till Janne kom hem från jobbet och ägnade en stund åt att virka innan jag la mig före klockan nio!
 
Janne har beredskap och väcktes av telefonen 20 över 5 imorse, han fick rycka in och jobba ett 12-timmarspass, själv somnade jag om och vaknade jag pigg och utvilad vid nio. Det blev typ 12 timmars sömn, antagligen precis vad jag behövde efter veckan som varit. Efter första Bamsenaden satte jag mig med Ölandsfoldern igen. Det har tog drygt fem timmar att få den klar, den är gedigen, fullproppad med spännande info om våra utflyktsmål. Den har varit jätterolig att göra och jag hoppas att den ska uppskattas. Om inte så har iallafall  jag lyckats sätta mig in i vårens kulturresa!
 
 
Tidig eftermiddag bröt jag arbetet för promenad och lunch. Det blev två matlådor också, bra att ha i frysen till lunch på jobbet. Det är mycket lättare att hålla en LCHF-diet när man lagar sin egen mat. Kvällen har jag ägnat åt att baka Low Carb-bröd och göra en mandelfiskgratäng till Janne kommer hem.
 
 
Det kommer bli en lugn lördagskväll här i skogen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0