"Bring your pet to work-day"

Hm ja, det finns något i USA som heter "bring your dog to work-day" och det kan ni läsa mer om på länken. Idag tog jag  med Ragnar till jobbet. Det var faktiskt riktigt roligt, men inte anledningen kanske. Veterinären tror ju på Papegojsjukan, vi väntar ff på provresultaten... men att Ragnar piggnat till som han gjort tyder allra tydligast på papegojsjukan. Rent praktiskt finns det två alternativ att välja på. 1) jag ger honom medicin 2ggr om dagen via näbben i 45 dagar (hur lätt är det?) 2) jag åker till vet. och han får en injektion varje vecka typ 6 v. För mig var valet lätt, om jag ska veta att han får i  sig det han ska! I onsdags under veterinärbesöket fick Ragnar första injektionen. Idag fick han den andra.
 
 
"Bring your pet to work"
 
Början av dagen inleddes vid mitt skrivbord. Telefon och mail hann jag med typ. Sen åt jag tidig lunch och åkte sen till Roslagstulls djurklinik. Ragnar fick sin injektion. Jag hade förvarnat mitt hembesök om att jag ev. kunde ha med mig både goja och ev. bli något sen. Hen blev överlycklig då hen älskade fåglar. Jag var snarare tidig så jag åkte förbi Mc och köpte en McFlurry medan jag väntade på att bli uppringd av min läkarmottagning. Jag vill nämligen bli kollad att jag själv inte har papegojsjukan av två skäl: mina anhöriga, speciellt de som inte är 100% friska, de jag möter i jobbet, speciellt de som inte är 100% friska. Svaret jag fick är, SÖK INFEKTIONSKLINIKEN eller vänta till 10 juli då du har läkartid. Så trött jag blir! Inte för att jag tror att jag har någon papegojsjuka, men jag kan alltså inte bara få gå och ta ett test på lab utan måste gå via läkaren och uppta en akuttid... vilket jag ska försöka göra på fredag. Känns bara som slöseri med tid och resurser! Papegojsjukan smittar inte via människor emellan, men jag vill ändå kolla upp mig då jag matar vildfåglarna varje dag och har en papegojsjuk papegoja som jag pussar på näbben varje dag. Det kunde (i mina ögon) vara så enkelt, men det ska vara så svårt.
 
   
    Presenter från vårens sorgegrupp 
 
Som sagt, att ha Ragnar på hembesök var succé. Sen var det knytkalas i sorgegruppen och det blev också riktigt bra. Först hade vi vårt knytkalas, sen blev det kaffe med Ragnar. Han har blivit fotograferad till max. Rosor och en flaska vin fick vi med oss hem.
 
Janne jobbar så det har blivit en lugn kväll med Bamse och Ragnar.
 
 
God natt världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0