Från handledning till massage

Bara för att skapa en rubrik alltså. Det är inte så lätt alla gånger.
 
Igår började jag arbetsdagen med handledning. Jag köpte sushi i Högdalen och satte av mot Flemingsberg där vi skulle han kunskapsdag i pastoratet. Jag hade fått tiden lite fel för mig och var där alldeles för tidigt. Ungefär när jag kom dit fick jag sms från Bella. Att hon skulle läggas in på sjukhus för sin lunginflammation visste vi sen dagen innan, men nu fick jag avdelningen. Jag hade 45 minuter på mig till mötet så jag rusade ner på Ica Pulsen, köpte tidningar och godis och sprang över till Huddinge sjukhus.
 
 
Efter kunskapsdagen tillbaka till Huddinge igen där vi hade återträff för Ölandsresenärerna på kvällen. Det var skönt att ha bokat in natten hos svärmor, vi drack ett glas vin tillsammans efter att jag promenerat Bamse i Rådsparken, sen sov jag gott kan jag lova!
 
 
Idag har jag tagit det betydligt lugnare efter dessa två 12-timmars dagar - Gävleresan i måndags och den mångfacetterade tisdagen. Ett uteblivet besök på morgonen bidrog till andra uträttade ärenden, sen externt lunchmöte. Jag hade lagt in ledighet ett par timmar på eftermiddagen och då hann jag både fixa bilens fjädring på Vianor i Handen, hämta böcker om knyppling hos en medlem i Knyppelpinnarna som kände vår nyligen avlidna hedersmedlem innan jag kunde åka till min bokade massage lite tidigare än planerat.
 
Nu vankas sängen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0