Fyra dagar sen sist

Det är lite rörigt i mitt huvud och jag tillåter det vara det. Det jag går igenom kan inte stressas fram eller bort utan det får ha sin tid. På jobbet tuffar det på i ett alldeles lagom tempo - inte för mycket så jag tappar andan och inte för lite så jag tappar styrfarten. Dagarna som gått sen sist har innehållit sju olika besök, Torsdagsträff, kvällsmässa samt ett förmiddagsmöte. Jag har finslipat andakter och försökt hjälpa människor via telefonen.
 
Igår satte jag inte klockan på ringning vilket innebar att jag kom nästan två timmar senare än planerat till Monica, Arto och Nova. Arto skulle på firmafest så tre generationer tjejer och en hund hade mys-lördag. Vi hade tänkte promenera på Järva-fältet, men av det blev det inget av.
 
 
Och äntligen fick Nova sin födelsetavla. Jag gjorde klar den till hon föddes, men det har inte blivit av att jag fyllt i födelseuppgifterna och köpt ram förrän typ nu. Jag tyckte den blev fin, matchar bröllopstavlan gör det också.
 
 
På vägen hem hämtade jag upp Linnéas hundar, de har fått biljetter till Gröna Lund av Mattes jobb idag så nu får fyrbeningarna husera hos "mormor".
 
Söndagen närmar sig halvtid. Mer om det sen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0