Raggsocksmani!

Under helgen har fokus legat på att göra så lite som möjligt. Stickat raggsockor har jag gjort, det har jag gjort nästan maniskt i två veckor nu. Vi svängde ju av vid Röda Ladan på väg upp mot Grisslehamn när vi var på väg till Åland i förra veckan. Där köpte jag bland annat garn till tre par raggsockor. Blev väldigt förtjust i Raggi´s raggsocksgarner vilka de hade i mängd! Jätteroliga färger och härliga effekter! Men inte trodde jag att jag skulle bli näst intill manisk i att sticka raggsockor!
 
 
Nu hänger väl den s.k manin ihop med att detta går så fort i jämförelse med vad jag annars gör - broderar och knypplar. I stickning blir resultatet klart så oändligt mycket fortare. Det finns inte på världskartan att man ska hinna med så mycket inom de andra båda hantverken, men stickar man raggsockor så hinner man massor! I Röda Ladan köpte jag garn till tre par sockor, de är klara och nu är jag nästan klar med ännu ett par och ska börja med par nr 5. Samtliga har en adressat givetvis.
 
I övrigt har två intensiva arbetsdagar, förutom denna sköna helg, förflutit sen senast. Besök, hembesök, möten, planering... ja det vanliga och lite till. Har redan tjänat in 8 timmar denna vecka vilka jag tänker använda inom kort. Igår hade vi middagsgäster och Janne fick lite hjälp med bilen. Supertrevligt!
 
Ja, det kan räcka så för idag. Nästa blogg borde tangera äventyr igen. Ingen vits att vila på lagrarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0