ärliga helg

Haha, jag ser att H inte kom med i rubriken som var tänkt att heta "härliga helg"... Det kan få stå så! Det har varit en härlig helg, men helt ärligt så har det varit tufft också.
 
Jag försökte sammanfatta mig själv i lördags, det händer så mycket just nu, både sånt som jag kan påverka och sånt jag inte kan påverka.
 
I lördags eftermiddag åkte jag till Linnéa och hade en underbar kväll med henne och hennes familj. Vi pratade, myste, spelade spel och hade mellokväll.
 
 
På söndagmorgonen lämnade jag hundar och fågel och åkte till Kallhäll för årsmöte i föreningen Knyppelpinnarna. Kvart i nio hämtade jag smörgåstårtor vid Stäket och sen gick dagen fort som ögat. När jag kom till Folkets Hus hade andra redan ställt i ordning bord och stolar samt dukat. Det var bara att segla in med smörgåstårtorna och försöka landa. En föreläsare skulle komma samt så hade medlemmarna sin köp- och säljdag. Det kom en hel del folk! Roligt! Och årsmötet gick bra. Vi som ställt upp för omval blev omvalda. Föreläsaren var ordföranden i föreningen Svenska Spetsar och hon berättade om arbetet och kursverksamheten i föreningen. Sist på dagen hade vi det konstituerande styrelsemötet och därefter hade våra eminenta volontärer i köket fixat färdigt allt. Tack!
 
 
Jag åkte hem till Linnéa igen. Hon bjöd på middag. Ungarna är så härliga, hundarna så keliga! Kom hem vid 9-tiden...
 
Idag jag jobbat hemifrån och ikväll har jag haft knyppelkurs! Ännu en ny elev! Nu har vi ökat med 100% sen starten - från 4 till 8 knypplerskor! Det tar sig! Och det är så roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0