Ännu en fin dag i Roslagen

Ragnar fick vara ensam hemma idag, men han verkade glad och nöjd med att få följa med på morgonpromenaden iallafall. Jag tror att drygt 4 timmar i bilen är mer stressande  än roligt för honom.
 
 
Efter 1,5 timmes bilresa stannade vi till i Täby för avlämning av mitt bidrag till sommarens knyppelutställning på Vadstena spetsmuseum. Hon som samlar in dem ska stärka och montera dem. Jag tror det kommer bli skitfint 👌 14 knypplingar har vi fått in så här långt 👍


Mitt på dan kom jag upp till Roslagen och gick en sväng med hundarna. 

Solen sken och det var varmt och skönt.
 
 
Idag var det mamma och jag som åkte iväg. Först tandläkaren, sen ögonläkaren. Däremellan handlade vi bananer på Coop och mjukglass på Biltema 😋
 
Tuttifrutti-strössel 😋
 
Ny vovvenad. Inte alls lika varmt som mittpådagen.
 
Lite middag blev det idag oxå. Nässelsoppa och squash-plättar!
 

Tillsist en tredje vovvenad. Den blev både kall pga det inrullande skitvädret men oxå jobbig för hundarna skällde och sprätte oavbrutet. De borde vara rätt vana vid rådjuren, men förra gången jag var upp såg jag en älgko och en ny liten kalv. Det sista jag vill möta med två skällande smågangster är en älgko med kalv. Anfallande älg betackar jag mig för! Been there, done that!
 
Nu är skitvädret definitivt på g!
 
Klarade mig från oväder så när dom några stänk på vindrutan på hemvägen 💦 Enligt min väderapp regnar det i Roslagen nu vilket ska övergå till snö imorgon medan det ska börja snöa här framåt småtimmarna.

April april ❄️ 

Morgondagen får bära sina bekymmer. Nu hägrar bingen. 

🌍 Godnatt världen 🌏

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0