4:e dagen i vecka 8

Strax efter att jag börjat min dag ringde en fd kollega och vän och vi pratade en god stund. Sen rullade morgonen på. Efter att ha pratat med grannar som stannade till vid vår tomt en stund kom hundarna och jag iväg framåt kl 11.00. Två timmar senare landade vi i Roslagen.
 
Vet du vad Sokrates sämsta elev hette?
Mediokrates!
 
 Vet du varför bagaren använder hörselskydd?
Kaneilbuller (gotländsk dialekt)
 
Lärde mig återigen viktiga saker genom att lyssna på radio 😂😂🤣
 
En härlig dag hos föräldrarna. Först en vovvenad längd memory lane: ner till sjön, Hemgården, brevlådan och tillbaka.
 
 
Jag överlämnade fröknäcke, bananbröd och matlådor i form av kållåda och lasagne. Så kul att min matlagning uppskattas 😃 Vi drack the, kollade "Tegnell" med senaste coronainfon fixade med krukväxter, pappa eldade papp i tunnan... och jag gick en promenad till, denna gång till bryggan. 

 
Sen lagade jag till morotsvåfflorna jag förberedde igår när jag blandade till mjölblandningen, rev morötter och mätte upp smör. Ägg och mjölk stod föräldrarna för = samverkan!
 
Vid sju gick jag en kort prommis och satte hundarna i bilen. Vi kom hem strax före tio, gick sistanaden och häckar nu framför tvn. Maken mekar husbil på jobbet tillsammans med sin chef som är duktig på elektronik. Kylskåpet och toaspolningen började strula redan första dagen på vår fantastiska Norrlandsturné 2018 och har inte funkat sen dess. Vi har klarat oss bra men eftersom vi fastnat för husbilslivet och funderar på att byta till större vore det toppen att få elproblemen lösta.
 
Treriksröset 2018
 
Och så har torsdagen övergått till fredag.
 
Godnatt världen 🌍  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0