Nerplockat‼️

Det var lite tråkigt att klättra upp på stegen i Multeums fönster för tredje gången... Första gången hängde jag utställningen, andra gången hängde jag om den eftersom klisterplupparna trillade ner, men idag åkte den ner för gott.
 
Klipp klipp... ✂️ 
 
Så tomt det ser ut!
Disktrasorna är borta,
utställningen slut
 
De frågade om de fick behålla gerillastickningen och självklart tar jag inte med mig den. Den får sitta kvar så länge den håller. Jag blev väldigt glad när de öppnade för fortsatt samarbete, så vi får se om jag hittar på nåt nytt. För 3,5 år sen ställde vår lilla knyppelkurs ut våra alster och det var oxå mycket uppskattat. Nu berättade jag om mitt nyväckta intresse för haiku-diktning i vardagen och mina tankar på att måla kvinnliga ikoner på trä-ägg för att berätta om kristna kvinnor i historien. Hon blev intresserad men frågan är om jag har det som krävs 💪 Hursomhelst tänkte hon bjuda in haiku-sällskapet efter corona. Hon har tidigare jobbat i Vårby, Huddinge, där sällskapet varit och väckt intresse.

Från utställningen 2017

Innan jag åkte hem tog jag ut fästing- och smärtmedicin på apoteket hos Bamse, jagade mitt försvunna paket med nya pärlor till pärlvirkningen samt köpte ägg XL på Linas. Mitt försvunna paket har legat på uthämtningsstället sen i tisdags, men de hade glömt registrera det i sin databas. Det blev lite ringande och springande innan DHL kunde ge mig info på minuten var och när paketet lämnat dem och levererats, sen fick tjejen på utlämningsstället leta på lagret och ta-daa, där var det 😍
 
Åkte hem och åt lunch, slappade ett par timmar och gick ut med hundarna, sen åkte jag till Haninge för genomgång av Pärlan.
 
Gaaapa stort! Sen ska underredet besiktigas!
 
Stannade vid en runsten längs vägen. Karl, Sighjälm och Vighjälm reste stenen efter sin far vid vägen mellan Grödinge och Västerhaninge socknar runt tusentalet e. Kr.
 
 
Kom hem lagom för kvällspromenad, middag och lite tv-slapp. Börjar en ny prov-pärlvirkning. Blir det som jag tänkt blir det lite körsbärsblom av den 😃
 
 
 ‼️ Sov gott ‼️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0