Ställplats: Borensberg

Idag sov vi länge på ställplatsen i Vadstena. Jääätteskönt! Inga maskiner, inga fästingar! Vi gick morgonpromenad tillsammans och åt frukost ute. Satt ute och mös på förmiddagen, gick promenad igen, kollade båtiläggningar, åt glass och framåt halv två åkte vi och lämnade föreningen Knyppelpinnarnas utställningsbidrag till Spetsmuseet. 

Mina fyra bidrag till Knyppelpinnarnas gemensamma utställningsprojekt 🌿🧅🍎🍌 Hoppas kunna visa bild på helheten senare i sommar 😎
 
Vi for vidare. Först till biblioteket där jag snabbt kikade in på utställningen i foajén. Där ställde Spetsmuseet ut "tre generationer (knypplare)".
 
 
Vi tänkte åka till Motala och stanna vid Furulid och fantastiska Varamon där vi stannade till förra året... men det blev Borensberg istället. Här har vi suttit, knallat vid kanalen och Janne har badat. Är lite sur på mig själv att jag missade att packa badkläder 😫
 
 
Eftersom vi tagit ställplats utan el kan jag inte ladda telefonen. Därför är mobilen avstängd ikväll och inatt. Stänger av nu och kikar in en snabbis senare ikväll.
 
📞 Vi hörs och syns 📞

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0