Bakslag 🌹

Egentligen skulle nÀstÀldsta komma med sina hundar idag, vi skulle ut och lÄng-gÄ... men vi bokade om för vi var bÄda trötta och vÀdret iskallt. Trots det har jag faktiskt gÄtt 2x2,6km plus tvÄ korta sÄ jag Àr nöjd ÀndÄ.
 

Men innan jag hann gĂ„ nĂ„nstans öht ringde Nova och berĂ€ttade att hon hade hennes en lös tand đŸ§šâ€â™€ïžđŸŠ·đŸ§šâ€â™€ïž

 
Äldsta mĂ„r bĂ€ttre nu men hennes kille blev inlagd i mĂ„ndagsnatt och blir kvar Ă„tminstone till imorgon. Tydligen kan det vĂ€nda och mĂ„nga blir jĂ€ttesjuka pĂ„ 10:e dagen och det Ă€r idag för honom. Vi hoppas och ber för att bĂ€gge bara kommer bli bĂ€ttre nu!
 
NÀr jag kom hem frÄn förstanaden tog jag mig i kragen och gick in i Ugglebo en timme. Arbetet dÀr Àr sÄ tröstlöst. Jag har fÄtt hyfsad ordning dÀrinne ett par gÄnger nu, men hittills har det dÄ dykt upp nya kartonger frÄn nya platser som vi tagit hem och sen Àr kaoset tillbaka. Nu tror jag det var de sista fem kartongerna som sonen kom med i vintras, men det har jag trott förr. TvÄ trasiga kartonger fick jag ut pÄ slÀpet som ska till tippen och jag lyckades frilÀgga en gÄng sÄ nu har jag tvÄ gÄngar dÀrinne igen.
 
 
Sen unnade jag mig lunch. Det Ă€r ju inte bara Ugglebo som ska röjas. Vi har en hel del "udda" mat i köket efter vĂ„ra matlagningsveckor. Samtidigt behöver jag börja Ă€ta lite magrare för jag har gĂ„tt upp ett kilo till đŸ˜± Det blev fruktsallad pĂ„ en gammal banan, ett gammalt Ă€pple, mango jag fryst in, utgĂ„ngna mandlar och rostade kokosflingor. En fröbar till det. Det var gott.
 

Sen sydde jag ögon och nÀbbar pÄ sockorna jag hÄllit pÄ med ett par veckor.
 
 
Gick en dryg km till med hundarna och fixade thai-italienskt till middag.
 
Italiensk pastasĂ„s med nudlar 🍝 
 
 
Lite tv och stickor đŸ§¶ La ner stickningen efter en stund. Inser att jag mĂ„ste rita om Lilla My om hon ska platsa pĂ„ sockorna. Mer om det framöver. SĂ„g Rickard Söderberg gĂ„ pĂ„ opera med Kicki Danielsson och efter sistanaden letade jag upp avsnittet dĂ€r Rickard Ă€r med Tina Thörner. DĂ€r Ă€r min bĂ€stis med och berĂ€ttar om sitt jobb. Skitbra avsnitt! 

Jaha, nÀhe... knyta sig kanske?

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0