Den största nackdelen…

… med att "bo på landet" är att man inte kan "åka till landet" när det är helg. Nu tänker inte alls klaga över detta för jag inser vad jag har och njuter fullt ut av att bo på landet, men ibland liksom slår det mig. När barnen var små åkte vi ut till Kökar på somrarna och loven, senare hade vi även tillgång till hus i Roslagen… men vi sålde andelarna till dessa då samägandet inte alltid är så enkelt. Dessutom tänkte vi på den dag ett stort antal barn ska ärva. Ett år senare köpte vi vårt sommarhus utanför Strängnäs där vi tänkte att våra barn och barnbarn skulle få skapa sina minnen, men efter bara fem år bosatte vi oss permanent och har snart bott i hela åtta år! Men jag saknar att "åka till landet" mellan varven. Antar att det är miljöombyte eller möjligheten till nån sorts avkoppling man blivit bortskämd med…?

(null)
Bild från förra året

Idag unnade jag mig lite sovmorgon eftersom jag jobbade hemifrån. Admin på fm, bla statistikrapportering och kvittoredovisning, sen lunch med webinar, i det sista för veckan "fri från våld" berättade Relationsvåldcenter om de olika våldstyperna och sitt arbete med män som slår.

(null)         

(null)

Efter lunchwebinaret åkte jag på hembesök och gtj-planerade via telefon på vägen dit 📞 När jag kom hem avslutade jag arbetsdagen med att nogsamt gå igenom alla oöppnade och obesvarade mail, sen lagade jag Wallenbergare med smashed potatoes/carrots med sås på svart trumpetsvamp 🥕 

(null)

Som vanligt så här års blev det en lugn kväll med stickorna vid Tvn. Nu sitter armar och bål ihop och om ett par varv ska mönsterstickningen påbörjas 🧶 Det ska bli spännande. Somnade sista kvarten på programmet om Nasca-linjerna i Peru. Synd, det var spännande! Kvicknade dessvärre till på den kyliga kvällspromenaden.

Jaja, vad är väl en bal på slottet? Lika bra att krypa i koj.

❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0