Nej det Ă€r ingen vanli da đŸŽ¶


 för de e vĂ„ran bröllpsda đŸŽ”

Idag firar vi inte, men med undantag för förra Ă„ret, pandemiĂ„ret, reser vi alltid nĂ„gonstans i anslutning till vĂ„r bröllopsdag. Flera Ă„r har vi varit pĂ„ Åland och Jan KarlsgĂ„rdens julmarknad, vi har besökt Gotland, Selma Lagerlöfs spa i VĂ€rmland och flera av Kanarieöarna samt Madeira, men nĂ€r vi firade 10 Ă„r och 25 Ă„r Ă„kte vi lite lĂ€ngre, till Thailand, och nĂ€r vi firade 20 Ă„r Ă„kte vi till Mexico.
 
Mexico 2012:
(null)         

(null)

(null)

(null)

Thailand 2017:
(null)

(null)

(null)

Idag har vi varit gifta i 29 Ă„r och det har varit en vanlig arbetsdag, men snart Ă„ker vi ✈ 

Min dag började med diverse admin i Hovsjö. Bland annat gick jag igenom dagen noggrant. Halv 11 mötte jag upp musikern vid Attendo och kl 11.00 hade vi gudstjĂ€nst för 10 boende. Min kollega Ă€r sjuk men jag hade fĂ„tt hennes förberedelser och kĂ€nde mig trygg med dessa, Ă€ven om det Ă€r lite nervöst nĂ€r man gör nĂ„t första gĂ„ngen sjĂ€lv. 

(null)
Det var varmare och mer syrefattigt bakom visiret Ă€n bakom munskyddet som jag brukar ha nĂ€r jag gĂ„r med min kollega. Ännu en ny erfarenhet. 

NĂ€r jag tillbaka till Hovsjö satte jag mig direkt med veckans fjĂ€rde webinar pĂ„ temat "en veckan fri frĂ„n vĂ„ld". Idag om Barnahus.

(null)

(null)

Efter lunch sydde vi ihop vardagsgudstjĂ€nsten - min nyaste kollega, vaktmĂ€staren och jag. En ny musiker kom och han tryckte pĂ„ med orgeln i tvĂ„ av psalmerna vilket gav en hĂ€rlig adventskĂ€nsla. Mysigt kyrkkaffe som vanligt. Kom ifrĂ„n jobbet ca en kvart över fyra vilket Ă€r mycket tidigare Ă€n resten av veckan. 

NĂ€r jag kom hem tog maken hundarna medan jag fixade middag. Det Ă€r visst sĂ€song för exotiska frukter för maken kommer hem med allt möjligt smĂ„tt och gott. Idag var det en ananas🍍
 men jag hade redan planerat för mangokyckling dĂ„ mangon han köpte förra veckan började bli övermogen.

(null)

Imorgon Àr det granatÀpplets tur.

Han hade satt upp flaggstĂ„ngsgranen oxĂ„ och efter middan sköljde han av min vrĂ„lskitiga bil oxĂ„ 🚙 

(null)
 
Lugn kvÀll vid tvn, stickorna orkade inte med nÄn motion


🌎 Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0