En speciell dag💩

Jag hade ca 11.000 steg kvar pĂ„ utmaningen sĂ„ jag började dagen med en lĂ„ngpromenad đŸ‘ŁđŸŸđŸŸ Strax före halv tio satt jag i bilen och en timme senare anlĂ€nde jag Skokloster đŸ•„  Ganska omgĂ„ende satte vi oss i dotterns bil och for vidare till MĂ€rsta. 

Idag döptes mitt Ă€ldsta barnbarn i Hillsong-kyrkan, en pingstinspirerad församling med rötterna i USA. Mycket lovsĂ„ng och karisma. Alldeles i början av gudstjĂ€nsten förrĂ€ttades flera troendedop, blandannat min dotterdotter. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var en stark upplevelse med jubel och applĂ„der, och de som döptes hade tröjor med texten "I have decided". Det verkade som dopkandidaterna sjĂ€lva fĂ„tt vĂ€lja vilka som skulle förrĂ€tta dopen. 

(null)
 
UpplĂ€gget var i princip exakt samma som Living Waters Church som vi besökte i Florida med mycket lovsĂ„ng i början, information och mer lovsĂ„ng, sen predikan och lovsĂ„ng. Jag tar med mig att det Ă€r nĂ€r man Ă€r svag som kraften fullkomnas, i nĂ„den. I samma anda som min kollega predikade i torsdags om att Gud lĂ€gger sin skatt i brĂ€ckliga lerkĂ€rl. Man mĂ„ste inte vara perfekt, vi kan inte vara perfekta.

(null)     
(null)

(null)

Vi Ă„kte en svĂ€ng förbi Max i MĂ€rsta för att ladda upp batterierna efter vĂ„r Hillsong-upplevelse, och dit Ă„ker vi aldrig igen. Det blev fel pĂ„ precis allt, vi fick inte det vi bestĂ€llt och fick betala extra för sĂ„nt vi inte fick. Hade de inte varit sĂ„ sura hade vi kanske varit mer förlĂ„tande 😉

Efter fika och eftersnack Ă„kte jag hem, fixade middag och tog ut hundarna innan vi la oss i badtunnan. 

Jag klarade 100.000 👣utmaningen med lite marginal. 

(null)

Nu tackar jag för den hĂ€r speciella dagen och önskar er godnatt đŸ’€ 




Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0