Välsignad måndag

Tänk så man uppskattar att få sova gott en hel natt när man inte alltid gör det. Tyvärr får jag väl säga för makens del som inatt fick gå ut med Bamse halv två då jag inte märkte att han, hunden alltså, gläfste 🕜 Efter  urinstenarna och operationen i somras behöver vår lilla gammelgubbe ofta gå ut på natten. Ibland säger han dock inte till utan låter latmasken ta över, då smyger han in i badrummet och kissar 🐶 Men hursomhelst sov JAG jättegott och vaknade utvilad. Hade så mycket energi så det blev rörigt i huvudet vilket gjorde att jag efter morgonaden fick sätta mig ner och göra en ordentlig planering av dagen. 

Efter några timmars jobb tog jag lunchrast och åkte till bilbesiktningen. Det gick fort då jag var ensam där på tre besiktningspersoner. Dessvärre blir det ombesiktning då en fjäder pajat och blinkersen bak hade tappat färgen… men men, jag har ju en son som är mek 😃

(null)
Ödsligt…

När jag kom hem såg jag ett meddelande från min kollega. Svampplockardax‼️ Jag gjorde klart det jag behövde få klart idag, plockade ut ett par timmar ur tidbanken och drog iväg.

(null)

(null)

Det blev en lyckosam svamp-sväng även idag, och efter en kopp kaffe och lite surr medan benen fick vila åkte jag hem och satte fart igen. 

Hundarna fick mat och jag stekte tacofärs innan jag värmde lunchrester till middag. Maken blir kvar på jobbet så jag är ensam hemma. När jag skulle sätta mig och rensa trumpetsvampen skickade grannen ett mess och frågade om jag ville ha trattisar, och det ville jag, så det blev ytterligare nån timmes rensning. Tyvärr är en del maskätet, antagligen pga det fuktiga väder vi har, men dessa bägge skördar var ändå goda.

(null)

(null)

(null)

Nu ligger gottan på tork, morgondagens middag (potatismos och tacogratäng) ligger förberedd i kylen och händerna är rena eftersom jag sparade disken till sist. Återstår endast sistanaden 👣🐾🐾

🙏 Godnatt världen 🙏



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0