Ett år!

Så länge har jag jobbat i Södertälje församling. För precis ett år sen gjorde jag min första arbetsdag. Det har jag inte firat på något sätt, men det fanns i tankarna när jag släpade upp påsar och kartonger från mina tidigare jobb upp på mitt rum 📦 Min plan är, att i de där stunderna som ibland blir över, sortera och slänga det mesta i anteckningsväg. Min förhoppning är att det är från denna tjänst jag kommer gå i pension och när jag går i pension vill jag inte släpa hem mer än möjligen några bra böcker och presenter jag fått genom åren.

(null)
Med tanke på att detta rymmer 17 års arbete har jag ju faktiskt redan röjt undan en del 😃

(null)

(null)

Idag hann jag inte så mycket, men alla pärmar står nu i hyllan och resten ligger i två högar på det låsbara arkivet jag inte använder.

Efter en stunds uppackning gick jag och tog emot mitt besök. Hen stannade inte så länge, istället fick jag tid att prata med en kollega en stund innan jag fixade resten på rummet och åkte iväg till Hovsjö. 

(null)

Där åt jag lunch och fick tid med nya vaktmästaren. Hon har redan fixat i förrådet, köpt duk och pysslat lite. Det kommer bli jättebra!

Efter ett började besökare droppa in. Hantverksgruppen börjar kl 14.00 men en del är alltid tidiga. Jag tar det som ett gott betyg. Runt två rasslade det till och det kom fler, även under andakten, vi blev ett bra gäng idag.

(null)

(null)
Nytt fikabord, så trevligt!

(null)
En besökare kom med spännande kokosrullar. Vi tränade lite språk och skrattade åt likheten mellan kokos och couscous 😅

(null)
Vi fick presenter från en dopfest  👼

(null)
Emellan varven försökte jag få ordning på hundskrället, men jag fick oxå lite ull för att prova en nåltovad bakgrund av en deltagare. Fick låna hem hennes grejer. Det blir ett roligt helgpyssel 😍

Jobbade en stund till efter gruppen och tog ett samtal på hemvägen. Maken tog hundarna medan jag lagade pasta och sen blev det tv medan jag stickade en häl. Nu har hundarna kissat, återstår bara en sväng in i duschen 🚿 

skymningen
hörs korna råma från ön
"Vi vill heeem" 🐄 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0