Poff lixom

… så försvann den tisdan. Kom till jobbet lite senare än vanligt men han fixa lite innan våravslutningen. Vet inte vad jag förväntat mig men jag har lyckats missa all info om den så jag blev förvånad över att den blev så kort. Fika, avtackningar och ett quiz, på en timme var den över. Jag tänker att alla är nog lika trötta som jag, så ingen har nog tagit riktigt tag i den. 

Med den dryga timmen jag fick tillgodo engagerade jag mig i att flytta över det lilla jag samlat på mig till mitt nya rum. Det tog inte en timme, men eftersom kollegan inte hann flytta bort sitt så tänkte jag ta sorteringen en annan dag när jag inte har så mycket att göra.

(null)

Nu hoppas jag bara att datorn är installerad när jag kommer imorgon. Eftersom jag inte kunde sänka skrivbordet, det är tydligen något glapp fick jag veta sen, jobbade jag vid ett bord i korridoren en stund innan jag åkte iväg på lunch och sen till Hovsjö.

(null)

(null)
Kyckling i curry. Alltid god mat på denna indiska!

Hade med mig stickningen men han inte sticka en enda maska på Hantverksgruppen. Den är eg. slut för terminen, men gänget ville fortsätta ses så vi kör en "inofficiell" grupp till midsommar. Och verkstadsandakt blev det oxå. En valde text (Jeremia), en valde bön och en valde psalm. Det är så härligt att gruppen lixom är självgående när det behövs. Sen blev det uppsättning av spets till en som håller på att lära sig att knyppla plus ett långt samtal med en ny. Lite fix sen åkte jag upp mot Stockholm med ett samtal i luren. 

(null)
En av damerna som var med på luffarslöjd hade förfärdigat sitt projekt hemma. Ett jättefint kakfat! Detta skänkte hon till kyrkan! Jättekul med en levande kyrka 😃

Efter ett besök på Hornbach för att byta ett krukfat och köpa ett par lavendel fortsatte jag till yngsta dottern. Fick middag och sen började vi jobba. Tre par byxor fixades till och innan jag åkte vid nio bokade vi ett tillfälle till för de resterande tre paren 🕘 

(null)

Nu har jag varit ute med hundarna och ser fram emot sängen. Om sex timmar ska jag upp igen och en hektisk dag väntar, men på fredag tar jag ledigt!

🍃🌸🍃 Godnatt världen 🍃🌸🍃

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0