Onsdag under filten

Rethosta har jag haft i flera veckor, men igårkväll när jag satt vid Tvn började jag bli varm och få ont på olika ställen i huvudet. Imorse hade jag både ont i halsen och bakom näsan medan ögonen kliade och var fulla av "grus". Låg och filosoferade en stund, sen sjukanmälde jag mig. Jag skulle själv inte vilja möta mig i detta tillstånd även om jag skulle kunna åka och jobba efter ett par Alvedon. Inte schysst liksom.

(null)

Gick ändå upp före åtta, fixade morgonsysslorna och la mig i fåtöljen med filt över mig. Pratade bort en stund med äldsta dottern medan hundarna fick sovmorgon. Sen gick vi promenad.

(null)
Ragnar fick följa med på promenaderna i dagsljus. Det är ändå rätt varmt ute 🦜 

Eftersom det närmar sig LT-klappen har jag jobbat lite ändå. Mailat lite och gjort ett par äggkoppar i luffarslöjd, nyst och druckit the med honung framför History Chanel 🍯 

(null)
Två klara och två nästanklara

Lagade lufsa när maken ringde att han var på väg hem. Vi åt vid Tvn och berättade om våra dagar. Han har haft fullt upp med krånglande pannor och jag är ledsen över tre mail. Ett jobbrelaterat och två ang. föreningstidningen. Det är nog bra att reflektera över 1. Varför man gör vissa saker 2. När man varit ledsen klart, arg klart, hämndlysten klart och reflekterat färdigt - ska kritiken bemötas (sansat och relevant givetvis) eller tigas ihjäl. Ibland tror jag att människor hasplar ur sig saker som de sedan ångrar och då tänker jag att tigandet ibland är bättre än att försöka ursäkta sig, förklara sig, försvara sig själv eller någon annan, i synnerhet om det är något så banalt som stavfel ✔️ Det blir bara värre om man tar notis liksom. 

Är redan döless på att vara täppt i näsan och att det kliar i halsen. Ändå tacksam över att det inte är värre… 

(null)
Nånting börjar ta form 🪡 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0