Dottern och sonen

"Men lilla älsklingen"

Min dotter vaggar sin son

Gråten avtar


En supermysig dag med yngsta och hennes son.

(null)
(null)
(null)

Rambo är helt galen i Malcolm. Jag satt och höll honom en stund när han var ledsen och Rambo visste inte hur han skulle bete sig. Han krafsade på mig, försökte komma upp i ansiktet på Malcolm och tillslut hoppade han upp på ryggstödet och försökte ta sig ner till Malcolm den vägen. Så fort han har möjlighet lägger han sig hos honom eller slickar honom där han kommer åt. Igår hämtade han tillochmed sina favoritleksaker och försökte leka med honom 💞

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
Selfiiiie 😍

Mitt på dan körde jag maken till tåget så han kunde komma upp till Sthlm och hämta caben. Det närmar sig säsong 🛻

(null)

Därefter har mormor, mor och son fortsatt att typ bara hänga 👵🏻 👩🏼 👦 

På eftermiddagen deltog jag i bouppteckningen efter pappa via telefon. Den är okomplicerad eftersom mamma sitter i orubbat bo och syrrans man har hjälpt föräldrarna med ekonomin i ungefär ett år nu. Så tacksam att han gör det åt oss 🥰 Under tiden brassade dottern käk. I vintras fick jag ett stycke dovhjort i en korg med vin, ost och lite annat smått och gott eftersom jag "lånat ut" maken —> han hade hjälp en kollega och varit borta ett par kvällar. Det andra har vi ätit upp för länge sen, men dovhjorten har blivit kvar i frysen och nu tog yngsta på sig ansvaret för dagens middag. Det blev dovhjort och rotfrukter i ugn. Jag fixade kantarellsås på grå kantareller och svart trumpetsvamp. Och vi kunde äta i paviljongen!

(null)

(null)

Knyppelkursen ikväll var rolig som vanligt. Sex elever av nio. Vi hade en spontan smyckeutställning då en elev tagit med sig sina vackra halsband och örhängen medan jag kunde visa upp mina enklare, och än så länge få, alster.

(null)

Lite tv-häng och nu ligger jag nerbäddad i min fåtölj 🥰


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0