Pelargonrace 🌾

Det kĂ€ndes imorse att jag borde skippat Tvn, men det Ă€r dĂ„ lĂ€tt att fastna dĂ€r nĂ€r man vet att man Ă€r ledig. DĂ„lig ursĂ€kt. Det Ă€r lĂ€tt att fastna dĂ€r helt enkelt!

Men kvart över Ă„tta satt jag i bilen, nio lĂ€mnade jag hundarna, fem över nio var jag pĂ„ Lidl och handlade Ă„t mamma, tjugo över tankade jag fullt pĂ„ Ingo innan jag satte av mot Trosa. 

(null)
Tamti-damti-dam 🛒

NĂ€r jag kom fram stod mamma i duschen sĂ„ jag gick upp till syrran för att hjĂ€lpa henne med ett par brallor. Hon var inte inne sĂ„ jag satte mig i solen för att praktisera min nya grej - minimeditationer. Sen jag började igĂ„r har stressnivĂ„n sjunkit betyyyydligt. Jag klarar av bĂ„de vĂ€garbeten och idiot-trafikanter, tillochmed att handla bland sĂ€vligt folk ! gick alldeles utmĂ€rkt!

(null)
Aaahhh đŸ„°

NĂ€r hemtjĂ€nstbilen Ă„kte gick jag ner till mamma igen. Hon blev orolig nĂ€r inte syrran var hemma och ringde upp henne, men det visade sig bara vara en trasig ringklocka, sĂ„ jag gick upp till syrran igen och hjĂ€lpte henne att fĂ„lla upp brallorna. Mamma fixade rĂ€kmackor, sen drog vi. Först ut blev Sune Trygg och pelargonerna.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Sen började Ă€ventyret. Jag hade tagit med plast- och papperssopor för att kasta i Ă„tervinningen vid brofĂ€stet, men det glömde vi. NĂ€r vi nu kom ut med vĂ„ra fynd, tvĂ„ kartonger och tvĂ„ pĂ„sar pelargoner blev det pyssligt
 eller rĂ€ttare sagt lite av tetris. Först in med mamma fram, rullatorn bak, sop- och pelargonpĂ„sar runtomkring, kartong i baksĂ€tet, in med syrran och kartong pĂ„ syrran. Snyggt 😅 Vi höll pĂ„ att skratta ihjĂ€l oss đŸ€Ł

(null)

FĂ€rden fortsatte upp till gravarna. Nu var det dax att plocka ut oss pĂ„ samma sĂ€tt vi tog oss in i bilen en halvtimme tidigare. Ut med blommor, soppĂ„sar osv osv. Jag blev jĂ€tteglad att se att pĂ„skliljorna jag och bĂ€stisen planterade  pĂ„ pĂ„skdagen hade vĂ€xt upp och blivit jĂ€ttevackra!

(null)
(null)
(null)
(null)

Mamma hade köpt nĂ„gra gravprydnader som vi la dit, vi grĂ€t lite..  sen var det dax att komma in i bilen igen. Ut med blommor och soppĂ„sar, in med rullator och pĂ„sar och folk i rĂ€tt ordning. 

Nu Ă„kte vi till Trossen och Ă„t middag, hamburgare och pannkakor 🍔 đŸ„ž Ut med allt och in igen nĂ€r folket kommit ut.

(null)
Marres burgare och en cheesefries som vi delade pĂ„ đŸ”đŸŸ 

Ut med allt och in med allt nĂ€r folket var pĂ„ plats. Nu stannade vi vid brofĂ€stet och slĂ€ngde soporna innan vi Ă„kte hem, tokskrattandes đŸ€Ł

Pratade lite med syrran och hennes man innan jag gick ner och umgicks med mamma nĂ„n timme till innan jag gav mig av hemĂ„t. Eller rĂ€ttare sagt till makens jobb. Inatt sover vi i husbilen 🚎 

(null)
SolnedgĂ„ng över smĂ„bĂ„tshamnen i Trosa 

🌾 Godnatt vĂ€rlden đŸŒž




Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0