… söker frid

Gick upp tidigare än jag behövde. Vågade inte somna om eftersom jag sovit för lite de senaste nätterna. Risken att somna om och vakna helt förstörd av väckarklockan kändes överhängande ⏰ Tog en längre promenad med hundarna istället. Inte mycket fågelsång i den svala morgonluften men koltrasten sjöng sin serenad från en grantopp till takten av hackspettens ihärdiga trummande.

Var på jobbet strax före åtta. Gick upp till vår nyinsatta morgonbön för personalen, ringde i klockan två minuter i halv nio, men jag blev ensam idag.

Tänder ljuset

Knäpper mina händer,

blundar, söker frid


(null)


Jobbade administrativt med ett akut ärende från förra veckan, men kl 11.00 tog jag grejerna från Dollarstore som jag köpte igår och gick upp till Nykvarnskyrkan. Förberedde Knutpunkten och ringde lite, tog bönen på lunchmusiken och slängde i mig lunch innan jag tog emot ett besök i hasten innan Knutpunkten.

(null)
Allsång idag  🎶🎵 

På Knutpunkten pysslades det med stickning, reflexhjärtan och nåldynor att sälja till LT-klappen i vinter, men lådorna städades och sorterades med de nya plastbackarna oxå. Och då blev det högläsning ur Barnens bibel förstås. Berättelsen om Josef och hans bröder är så rafflande att det blev flera kapitel 😃

(null)
Nåldynor och reflexer

(null)
Alltså Änglagotts Budapest 😋

Jag satt kvar och pratade en stund med en deltagare och när jag skulle gå kom fotografen som ställde ut ut i mars. Hon kommer alltid in och tittar på utställningarna vi byter varje månad. Det blev en liten pratstund om back- och mosippor. Hon hade fotograferat backsippor på Åsa gravfält tidigare år och jag sa att jag ämnade mig dit efter jobbet idag. Och så blev det. Jag tänkte Sofiebergsåsen först, men himlen var bäcksvart åt Eskilstuna-hållet medan den var blå mot Stallarholmen. Valet blev lätt.

(null)
(null)
Domarringen. Och gravfältets storlek tyder på att det bott gott om folk här sen urminnes tider

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Värmde rester från igår när jag kom hem och satte mig med knyppeldynan till Morden i Midsomer. Maken jobbar med båten ikväll. Gick ut tidigt med hundarna och ämnar krypa ner nu 🥱 

(null)
Blir alltid lika glad när smset kommer 🥰





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0