Lyckans dag đŸ„°


 tillika internationella kattdagen OCH internationella orgasmdagen đŸ€Ș 

Vi sov tills vi vaknade, gjorde oss klara och Ă„kte ivĂ€g till nĂ€stĂ€ldsta dottern som haft hand om Ragnar medan vi varit pĂ„ sjön💩 Enligt uppdateringarna pĂ„ Instagram verkar Ă„tminstone Ragnar ha haft det toppen.

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi stannade en stund pĂ„ fikamys innan vi Ă„kte hem igen. Dottern hade bakat muffins 🧁 

(null)

(null)

(null)

Vi köpte frukt och lite grönt i rondellen vid Skolsta pÄ hemvÀgen. Senast vi handlade dÀr hade de söta goda vattenmeloner, det hade de nu oxÄ.

(null)
KörsbĂ€r 🍒 hĂ€xans fingrar 🍇 vattenmelon 🍉 lime đŸ‹â€đŸŸ© blomkĂ„l och kronĂ€rtskocka 

NĂ€r vi kom hem lagade jag tidig middag, diskade och tog det sen lugnt. 

(null)
AIP Ă€r sĂ„ gott 😋
 
PĂ„ bĂ„ten fick jag lite skĂ€ll av yngsta att jag inte tar hand om mig. HĂ„ret Ă€r torrt, jag slarvar med hudvĂ„rd och har hĂ„l i strumporna. Maken höll med. Det Ă€r oftast han som slĂ€par med mig till skoaffĂ€ren eller fĂ„r spunk pĂ„ uttjĂ€nta klĂ€der đŸ„č Det slutade med att maken bestĂ€llde en eltandborste medan dottern hjĂ€lpte mig bestĂ€lla lite hĂ„rvĂ„rd. HĂ„rvĂ„rden hĂ€ngde pĂ„ brevlĂ„dan nĂ€r vi kom hem.

(null)

Nu anvĂ€nde jag inte dessa produkter ikvĂ€ll förutom den ena scalp treatment, för jag har hittat hĂ„rinpackningar jag fĂ„tt av frissan i lĂ„dorna frĂ„n badrummet (som fortfarande renoveras) som jag masserade in i torrt hĂ„r, la en  ansiktsmask jag fĂ„tt av yngsta och nĂ€r jag tvĂ€ttat hĂ„ret i vĂ„r hĂ€rliga provisoriska utedusch anvĂ€nde jag ett oöppnat balsam jag oxĂ„ fĂ„tt av frissan. Till sist lite "nĂ€sslor" i skalpen. Det var otroligt skönt. Nu fĂ„r det lov att bli lite ordning hĂ€r  đŸ„° Lite egenvĂ„rd, omvĂ„rdnad och kĂ€rlek till mig sjĂ€lv.

(null)

IkvĂ€ll har det blivit mycket tv och en kort promenad med hundarna. KĂ€nner lite oro för morgondagens MR, Ă€ven om besked kommer senare


🍇 Godnatt vĂ€rlden 🍉





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0