Soffan

Idag har jag haft en vänta-på-soffan-dag. En vilodag helt enkelt. Den nya fåtöljen är stenhård och trycker på punkter som genererar smärta, så jag kommer att behålla min gamla insuttna mjuka vilket jag är otroligt glad över. Maken har burit ut hela soffgruppen så den står på altan eftersom vi hade beställt inbärning av den nya.

Vaknade före sex men låg kvar i sängen till åtta då jag lät dagen börja i ro.

(null)Vi flyttar alltid på kopparödlorna med lätta puffar så de inte blir överkörda   

Efter hälsothé, vovvenad och frukost kom ❗️soffan❗️jag väntade på.

(null)
(null) (null)

Jag tänker inte ens försöka plocka ihop den, det får maken göra när han kommer hem imorgon. Likaså lyfta in min gamla fåtölj och lyfta ut den nya, men jag sköt undan den hårda nya fåtöljen och bar in en solstol som jag kunde titta på tv i ikväll.

En stor del av dagen har jag legat solstolen på altanen, pratat en del i telefon (bla med försäkringskassan), sett molnen glida förbi och havsörnarna segla på vindarna högt däruppe medan spillkråkans klagan ljudit över nejden.

(null)

Jag har masserat axlar, armar, lår och ljumskar för att bibehålla en god effekt av gårdagens lymfmassage, för inatt har jag haft så ont 😭 

Testade oxå att göra juice på de smaklösa plommonen. Jag kokade upp dem snabbt, lät dem svalna medan jag gick andranaden och pressade dem sen genom silen. Vips smakade det plommon.

(null)  (null) (null)

Till lunch testade jag ett nashipäron som fått ligga i fruktskålen och mogna. 

(null)

De ska vara söta och juiciga står det på nätet. Maken köpte fyra stycken när vi var på husbilssemester och de var stenhårda och smaklösa. Nu hade jag förväntat mig nåt mer och visserligen var den mer tuggvänlig men fortfarande helt smaklös… men det kanske är säsongen? Eller så är jag bortskämd med Pink Lady (🍎) som smakar ljuvligt. Även vindruvor och bananer har smak 🍇🍌 men den senaste tidens aprikoser, plommon och dessa nashipäron - ingenting❗️

Plockade fram en bok och läste innan tredjenaden och middag.

(null)
Söderbergs Brisinga

Diskade och landade framför Tvn. Sistanaden är gjord. Får se om jag pallar hela Wallander 🥱


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0