Hektiska dagar!

Sa till mamma att det är ju fredag idag... men det är det inte, även om min hjärna tagit helg.

Gick på morgonmässan igår, småfix, hämtade ut Levaxinet efter att ha fått förnyat recept per telefon hos dr, vidare intro om jobbet. Åkte sen till vårterminens sista terapi och for vidare till stiftet där jag hade ett underbart samtal med stiftsdiakonen. Jag var så upplyft när jag gick därifrån!


Sta Clara kyrka. Genade över kyrkogården. Otrolig kyrka ur flera aspekter...

Kontaktade min goda vän och f.d granne för vi hade pratat om ev. "barhäng" denna tisdagkväll om jag inte skulle bli för sen från stiftet. Hon var precis på väg hem när jag ringde så hon hoppade av i Slussen och jag tog mig snabbt oxå dit... så hade vi "barhäng" på Blå Dörren, åt sallad vid bardisken, pratade och hade jättetrevligt. Barkillen tyckte tydligen att det var kul att kretsa lite runt oss så vi hade god service där vi stod i vår hörna :P

                    

Var trött och glad när jag kom hem, pratade en stund med vårt ålandsfrämmande som landat här på vägen hem och gick sen ut med Bamse.

Imorse började jag arbetsdagen kl 9.00 med intro om caféet som jag ska ha hand om på onsdagar, sen lite info om intranätets funktioner innan alla vi diakoner satte oss i ett planeringsmöte under resten av dagen. Hade tidigare haft planer på att träna efter jobbet, men jag förstod att jag skulle vara rätt sliten efter dessa intensiva dagar så jag packade aldrig träningskläderna. Åkte till zoo och köpte sköldpaddsmat som äntligen kommit in, samt ett anti-skäll-halsband till Bamse. Dyrt! Men förhoppningsvis effektivt! Inga fler klämincidenter tack. Och så vore det skönt att sitta på landet utan att han ska skälla på alla två- och fyrbenta grannar där. Sen plockade jag upp Bekki efter hennes jobb och åkte till Willys för att storhandla med henne.

Hemma gick luften ur mig. Ringde och pratade med mamma en bra stund innan jag fick ändan ur vagnen och började tvätta och packa inför knyppelveckorna i Vadstena. Det blir tredje året nu. Första och andra (scrolla längst ner i månaden så kommer blogg om hela veckan) året gick jag nybörjar-och-fortsättningskursen, men nu har jag slagit på stort och ska gå fördjupningskurs 1... det ska bli spännande! 12 dagar från familjen och 10 kursdagars knyppling... och eftersom jag är där solokvist blir det väl knyppling under helgen oxå skulle jag tro :D

Bilder från förra året:

Nu snurrar andra maskinen tvätt på sista varven. Jens har varit här och snackat bort en stund, Bekki är ute och går. Jag ska nog sätta mig en stund och skriva ner allt jag måste komma ihåg och mycket snart krypa i koj. Janne har med sig Bamse till Sanda så jag har inga såna ansvar varken ikväll eller imorgon... och imorgon blir en mycket spännande dag... oxå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0