En rätt så vanlig måndag

              

Jobbat på med administrationen idag. Hann rätt bra. Det är krisplanen som ligger och glor på mig, men den hann jag inte börja med idag, det är väl inte superbråttom heller, jag har fått till uppgift att komplettera den med en liten grej och skulle krisen vara framme innan jag gör den så är det ingen katastrof. När klockan började närma sig fyra åkte jag till Farsta Centrum och letade reda på Claes Ohlsson för att köpa liggunderlag till Egypten, det blev ett sittunderlag, en thermos och en konservöppnare oxå. När jag hämtat Bamse affischerade jag för nästa café med program.

Förutom mina campingfynd på Claes Ohlsson hittade jag DVD-skivor som man kunde bränna foton på. När jag handlade såna sist för mycket över ett år sen så fanns bara 700MB-skivor och det tog ju sån evig tid. Ju längre året gått har det tagit emot allt mer att bränna back-up-CD på fotona, det är ju så himla tråååååkigt. Nu finns 4,7GB-skivor och jag har ju fotat en del sen i maj förra året... det svåra i det hela är att mitt kamerakort rymmer typ 16GB så jag har ju inte behövt tömma det sen vi var på Mallis. Snacka om att bygga upp ågren för sig själv. Nu ville jag göra det före jag åker nästa vecka. Det kan hända att kortet rymmer denna resa oxå men jag vill inte chansa och med fyra DVD-skivor som rymmer ett helt års fotande, JA tack! De nya skivorna rymmer alltså 6-7 stycken av de gamla. Underbart! Och det går så mycket fortare! Och så har jag en kvar som jag kan bränna ner Egypten-resan på direkt jag kommer hem, de såldes i fem-pack.

                                                                

Mycket av det jag gör utöver jobbet just nu känns som det är relaterat till Egypten på något sätt. Skorna, handlandet, fotona. Imorgon ska jag gå till frissan oxå för jag känner mig inte så rolig i håret just nu. Var hos min favvo-frissa i Strängnäs i början av januari och har efter det inte lyckats få tid när jag varit där... nu är det kris så jag får gå till min gamla här i Hagsätra. Hon är oxå bra, men hon brukar lägga för ljusa slingor. Nåja, det kan väl vara kul att bli riktigt blond nu till våren. Det är inte så noga.

Nu så är bränneriet klart! Otroligt! Ett års fotande bränt på backu-up på två timmar. Jag är NÖJD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0