Roliga tisdag

Idag har varit en riktigt rolig arbetsdag även om det blev färre timmars sömn än vanligt inatt. När Janne åkt till nattpasset igårkväll satt jag och hans åländska småkusin och surrade till halv 12. Thyras mössa blev klar.

                      
                     De blev mycket sötare än jag trott. Funderar på att göra en till mig själv...

Klockan sex imorse ringde klockan. Småkusinen satt redan uppe i soffan och väntade på mig. Jag körde honom till pendeltåget, han skulle vidare upp mot Arlanda och sin lägenhet i Grasse. Jag vände hemåt och skötte morgonrutinerna, men var lite tidigare än vanligt så jag var på jobbet före åtta.

Mässa och möten, lunchmusik med soppa, sen hann jag med en del smågrejer som att prata med några om samverkan med andra religiösa samfund vid kris och t.ex nattvandring vid Valborg. Är sugen på att kontakta moskén på Söder för samverkan i sociala sammanhang och framförallt om det skulle hända nån kris då vi håller kyrka och kapell öppna. Hämtade material för en liten sömnadsaktivitet till skaparbordet på Stilla Kvinnotimmar i Barnlokalen, ett möte till och sen prat med en annan kollega om möbleringen i arbetsrummet i Hagsätra. Det blir nog snart klart. Ska snart åka till IKEA och köpa fåtöljer och muggar till en målar-aktivitet som vi oxå ska ha på skaparbordet på Stilla Kvinnotimmar om budgeten håller. Blev kvar till efter fem innan jag hämtade Bamse och åkte hem.

Gjorde lax i spenatsoppa, kryddat med vitlöksost. Ännu ett hopkok av rester från kyl och frys. Det var bra att göra den där ommöbleringen i frysen i lördags. Nu vet jag vad vi har och var vi har det. Kvällen har jag spenderat i TV-soffan med Bellas raggsockor. Har hunnit en halv och med den takten hinner jag göra klart ett par till på söndag. Vi får se vad som händer kvällarna framöver. Det är ös på jobbet just nu och jag inser att jag inte kommer hinna allt som egentligen ålagts mig. Vi har fått en bok idag som ska läsas ut till på tisdag, men det kommer jag INTE hinna. Inte på arbetstid ... och jag vill inte läsa den på min fritid för jag har ett par raggsockor som jag vill göra, den återbudade oppositionen ska göras på måndag så jag behöver gå igenom den igen och på söndag ska vi ha bowlingfest. Det får bli som det blir!

Nu ska jag sova!

                                                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0