Koffeindetox?

Resten av torsdagen förlöpte i soffan. Janne hämtade Bamse och gick oxå ut med honom på kvällsrundan. I gengäld "överträffade" jag mig själv genom att bjuda familjen på mannagrynsgröt och knäckebröd till middag, det blev faktiskt uppskattat! Den enda klagan jag hörde var att jag gjort för lite gröt! Jag ringde oxå damen som jag lovat vara stöd för på begravningen, hon tyckte jag skulle stanna hemma för hon var förstås inte villig att riskera en magsjuka. Lovade ett hembsök ist när jag piggnat till.

                                    

Igår fick jag panik över att ff må så illa! I desperation for jag iväg med alla biblioteksböcker för kursen jag precis avslutat, handlade på Willys, köpte garn och åkte sen till terapin för att nästan grina. Varför går inte illamåendet över? Är det psykiskt? Jag är ju inte magsjuk längre, bara så fruktansvärt illamående!

När Janne kom från jobbet åkte vi ner till landet. Jag kände mig lite bättre, men när jag lagat middag, fläskschnitzlar, så blev jag så illamående att jag tillslut bad Janne ta kvällspromenaden medan jag gick och la mig. Sov oroligt hela natten, halsbränna, illamående, tryck över bröstet, värk.

Men när jag vaknade på riktigt imorse mådde jag bättre igen. Gick en ordentlig sväng med Bamse, han fick springa lös på bondens äng. Frukosten var vansinnigt god, ff utan kaffe... men sen sköljde illamåendet över mig igen. Fick en känsla av att det kanske handlar om avgiftningssymptom så jag ringde mamma och pratade om det. Jag menar, jag har druckit kaffe sen jag var 10 år och varit storkonsument, drog sen ner  en hel del under min tredje graviditet men måste ha ett par koppar varje morgon för att inte få huvudvärk. Nu drack jag ett svagt kaffeblask i onsdags i ett försök att bli av med huvudvärken men fick så ont i magen att jag sen dess låtit bli, blivit illamående vid blotta tanken på kaffe. Jag bäddade ner mig och nästan somnade igen, då kom bonden över på visit, Janne bjöd in honom på kaffe. Blev spyfärdig vid tanken, än värre när doften smög sig in i sovrummet, men när de satte sig vid bordet med mina snabbtinade bullar gick jag upp och tog en kopp kaffe med dem. Efter det släppte illmåendet och byttes i en hemsk magsmärta... som sen gav med sig en aning och efter det har jag mått rätt bra faktiskt. Tog ut Bamse på en långsväng igen, ont som fasiken på samma ställe som levern och gallan sitter, men det var skönt att röra sig ute i friska luften. Bamse hade riktigt roligt i bonden sorkåker.

 

Det blev dusch när vi kom in. Hade sett fram emot att knyppla, sticka muddar till Lotta och ge mig på en blåbärsmössa... men det har inte funkat med mitt illamående. Nu hoppas jag att kaffet var boven och att lever-värken går över. Nu räcker det med skit! Janne tinar kyckling åt mig... hoppas få må bra även efter middagen... hur gör jag annars nästa vecka? Det blir ju läkarbesök och grejer! Vill inte, vill inte, vill inte!

Internet är kul! Fick en kommentar på ett inlägg från i somras från en knypplerska som gör egna mönster mm, kikade in på --> hennes hemsida <-- Det är så roligt när folk med olika eller samma intressen som mig ger sig tillkänna. Jag går ff in på Olsis blogg mellan varven och njuter av hennes fina scrapping-alster, ibland dyker någon av mina frivolitetsfjärilar upp :O) Nån gång ska jag prova på scrapping oxå. Fick lite fina grejer av Olsi, köpte oxå några paket från Creative club som jag ser fram emot att använda vid tillfälle. Men fn är det fri knyppling, ikonmålning och mina privata små handarbeten som får ta tid. Dessutom vill jag vila lite efter uppsatskursen mm, det har varit lite mycket på sistone....

Undrar om jag ska erbjuda mig att laga middagen eller om Janne gör det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0