Så trött!

Livet tar på krafterna ibland. Igår sov jag före 10 och fick nära 10 timmars sömn, men även om jag mår bättre är kroppen helt slut. Att ha dessa hormonrubbningar vecka efter vecka dränerar mig på all livskraft. Dubbel dos av Blutsaft hjälper inte, inte sömn heller... jag behöver mitt blod helt enkelt! Jag vet inte om jag orkar en dust till med gyn, jag tycker faktiskt inte att man tar bort ett friskt organ när "organet" beter sig så här. Jag kommer inte leva många år till på det här sättet, det är en fysisk omöjlighet! Och som sagt, för att vara fertil kvinna i min släkt och bland mina vänner är jag gammal... men läser man på nätet är åldern normal. Denna sida tycker jag var informativ, men mitt Mmonsters beteende stämmer inte med vad de säger ...

                                                        

Tackar Gud för att arbetsdagen i kapellet var lugn! Kapellet är ett mycket lugnare ställe att jobba på öht, det är inte samma uppskruvade tempo där. När jag kom hem gjorde jag köttfärslimpa, det är ganska simpelt, stekte svamp till det samt lingonsylt och tomater. Har oxå bakat 39 bullar till Thyras kalas på lördag. Sett TV3-dokumentären om kvinnor som dras till farliga män har jag oxå gjort. Första hela TV-programmet jag sett sen jag kom tillbaka från Egypten (iallafall vad jag kan komma ihåg). Är så totalt ointresserad av TV sen jag kom hem därifrån, tycker jag har så många bra tankar att tänka istället. Skulle behöva göra klart i vardagsrummet som faktiskt har en snygg-potential om jag kan ta mig i kragen och göra det sista!

Paul Elweskiöld
GRATTIS PAPPA <3

Pappa fyller år idag. Jag har ringt med de har varit ute. Men jag har sjungit på telefonsvararen och grattat på Facebook.

Nu ska bullarna få svalna medan jag tar ut Bamse....

                                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0