På tossda på tossda på tossda....

När jag gick musikklasserna sa vår musiklärare att cybalen skulle låta "på tissda på tissda på tissda..." men det är ju tossda idag. Undrar om det är en större cymbal som kan låta så?
 
Nej, morgnar är inget roligt just nu. Trött som en gnu. Men jobbet funkar, om än på sparlåga. Normalt skulle jag hinna det dubbla, men det går i slow motion. Började med hembesök, avslutade med samtal på jobbet. Däremelllan försökte jag hitta förbönsboken med dåligt resultat, läsa en miljon mail och skriva en halv tidrapport. Eftersom jag glömde glasögonen i kapellet igår fick jag svänga förbi där och hämta dem, är helt handikappad utan. Passade på att beställa tid hos frissan. Efter jobbet åkte jag dit och blev klippt och plockad. Jag tror inte jag ska gå dit mer. Det kostar alltid mer än de sagt och .. neh.. jag vet inte... jag mår ju inte så bra heller så jag är väl överkänslig. Hon fick inte sätta i nån färg iaf för Strängnäs-frissan har tonat det mörkare och jag vill inte ha nån blekning i det! Inte av nån som inte vet vad en annan frissa gjort. Och ögonbrynen är chockerande mörka! Men det brukar ju vara snabbt övergående iof.
 

Just nu finner jag lust i matlagning. Igår blev det en massa dill över samt en halv apelsin. Det inspirerade till räk- och krabbkakor med apelsin/vitlökssås.

 

 
Plockade fram det av spökena ratade halloweengodiset till efterrätt och det gjorde Bekki glad.
 
Imorgon blir det nog ingen matlagning för krabbkakorna räcker till middag oxå, åtminstone till mig. Annars är jag sugen på att göra picolater... Jaja, det kanske det blir ändå. Lätt att värma under helgen som blir lite splittrad. Vi har tre övermogna bananer så  det kan bli lite banankaka oxå... och kanske radiotårta. Men innan jag lägger ut det receptet ska jag nog kolla om det är ok med den jag fick det av :O)
 
Igår blev det stickning och TV, hundpromenad och sen spikmatta med bok. Det låter som en god plan även för denna kväll :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0