Mot nya mål?

Det har verkligen varit upp och ner ett par dagar nu. I gårnatt fick jag påhälsning av maran igen när Janne gått och lagt sig, men istället för att virka nåt fult framför TVn som jag gjorde sist, så tog jag Bamse på långpromenad mitt i natten. Det var underbart. Ficklampan låg i fickan hela promenaden och jag gick längs vägarna i det kolsvarta området, ner till bystugan, upp ena vägen, ner en annan, upp igen och tillbaka. Nästan en timme var jag ute. Grusvägarna var våta så de var aningen ljusare så jag såg var jag var, men mycket mer än så var det inte... och det behövdes inte. Jag kände mig trygg i mörkret, för ser inte jag så inbillar jag mig att ingen och inget ser mig. Två skurar blötte ner oss men jag brydde mig inte och Bamse bara traskade på så ... Vi kom hem strax före 1.00 och sen sov jag gott.
 
Vaknade tidigt dock. Blundade när Janne gick upp och lyssnade till hans pysslande i köket, han smög runt och gjorde frukost, gick sen ut och började jobba med bodarna. Låg länge och lät tankarna gå. En osäker höst skymtar bakom knuten.
 
 
Mitt på dagen skulle Janne iväg och köpa läkt, jag följde med honom. Vi passade på att beställa smörgåstårta och tårta till på lördag när alla barnen kommer hit. Ett par innegympaskor och ett partytält fick följa med hem också. Det utlovas fortsatt regn och vi kan inte sitta inne allihopa och äta på lördag, men nu har vi löst det med partytält!
 
Kvällen bjöd på en fantastisk promenad. Dimman låg över nejderna och jag struntade i att mina skor och tights blev blöta, jag knallade ut på ängarna och försökte urskilja älvorna... Trollen såg jag definitivt!
 
 
Efter promenaden fastnade jag i en mycket skum film. Ett gäng kidnappade människor som blev droppade på en främmande planet som bytesdjur åt monster... jag förstod ingenting men är glad att ha sett den, varför vet jag inte, inte än i alla fall.
 
 
Vaknade tidigt imorse också, men med betydligt mer kraft än igår. Efter morgonsysslorna åkte jag till gymmet och fick utlovad introduktion på en crosstrainer. Svetten rann och knäna kändes av liksom hälsenorna, men jag ville fortsätta ändå... men det fick jag inte! PTn ville inte att jag skulle ta ut mig första dagen och sa att knän, höfter och ryggslut kan kännas av så pass mycket imorgon och hon menade att det kunde få mig att tappa lusten. Det handlar om att långsamt bygga upp ligament och småmuskler, inte köra slut på kroppen. Cyklar och gångband får jag vänta med. Nu ska jag jobba med 20-minuters konditionspass tills vidare, och långsamt öka på om jag orkar, till min styrkeinstruktion 1 september. Istället gick jag och bastade. Allt är så superfräscht! Jag tycker de är fantastiskt trevliga och känner stort förtroende för dem. Hon frågade när jag skulle komma tillbaka och jag har sagt fredag eller måndag beroende på träningsvärk. Superproffsigt! Jag har köpt ett dagkort så jag kan bara träna vardagar 6.30-16.00 tills jag uppgraderar kortet. Men tiderna passar mig perfekt, det är ju oftast lugnast på förmiddagarna när alla jobbar eller går i skolan.
 
 
Resten av dagen har jag ägnat åt kakbak och en långpromenad. Luften är underbar efter allt regnande. Bamse är mer på alerten nu när det inte är så varmt och hängde med utan att tjafsa. 20 nya Dumlekakor och en Toscakaka, två tvättmaskiner och middagslagning. Det får räcka med jobb för idag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0