Båten i sjön!

Är man klok som går upp halv sju en lördagmorgon? Ja, ska  man få båten i sjön så går man upp, tillochmed med en viss förväntan! Denna gråkalla blåsiga lördagsmorgon kunde man ändå nästan känna att sommaren är på väg...nästan... Nej, nu ljuger jag som en häst travar... men höra vågorna klucka kunde vi i alla fall!
 
 
Bamse har aldrig varit nån frusen hund, men nu, med all päls borta, skakade han som ett asplöv! Men det är inget att göra nåt åt. Benet och magen rakade de på sjukhuset och jag gick ju innan dess hårt åt rump-pälsen så han såg inte klok ut nånstans. Nu är han så himla söt, men det kan han ju inte värma sig på.
 
Efter en dryg timmes väntan var det så vår tur. Först hämtade traktorn båten och körde den till bryggan.
 
 
Sen spändes den i vaggan och lyftes ner i vattnet.
 
 
Så körde vi henne över till Mälarens vatten till sommarplatsen.
 
 
Hon är lite ensam än. Jag trodde att alla skulle lägga i idag, men Janne berättade att i denna båtklubb kan man välja mellan 6 - 7 helger!
 
 
Bamse skötte sig bra. Han frös så han bråkade inte alls. Inte ens när jag hoppade i land sa han ett ljud. Han var nöjd med att få sitta kvar i båten.
 
Vi fortsatte morgonen på Beijer Bygg där Janne köpte virke. Vi sponsrade McDonalds till lunch innan vi åkte hem.
 
Jag har varit jätteduktig och gjort ett nytt praktikantschema som är lättare att läsa, *Ölandsfoldern är klar så när som på ett utflyktsmål och *Knyppelpinne-protokollet är skrivet och ivägskickat för genomläsning. Nu kan jag ta det lugnt på jobb- och ordförandefronten resten av helgen.
 
Gick ut med Bamse, lagade middag, tittat på domherrarna...nu har jag diskat... lurar på att sätta mig hos Janne och äta glass, kanske jobba med broderiet en liten stund...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0