Två dar mitt i veckan

Oj så gott jag somnade vid Tvn igår… maken tog sistanaden. Men dagen började med personalsamling med bl.a. föreläsning om Södertäljes romer samt en röstning där jag och två till blev valda till skyddsombud. Efter mötet fick jag en timme med min praktikant innan lunch och efter lunch promenad med med andakt som min praktikant höll i. Nu är vi i halvtid och so far toppbetyg hela vägen. 

 
Klockan två tog jag plats i en internutbildning om mallverktyget i affisch-tillverkning 🕑 Jag experimenterade lite med den färdiga affischen som IT gjort men ännu inte kopierats upp. Ursprungsbilden var en bild på min egen knyppeldyna, men upplösningen urkass så redan i A4 blev det pixligt, så kom jag på att IKON, svenska kyrkans egen bildbank, kom och fotograferade "min" handarbetsgrupp i Huddinge så jag letade upp bilderna därifrån och la till en jag tyckte kunde passa hantverksgruppen i Hovsjö.

(null)😂 Förutom min näsa och haka så syns mammas sjal to be på bilden, samt en elevs knyppeldyna ❤️

Det har varit lite Huddinge på tapeten på sistone. På dopet i lördags pratade jag bl.a med min kollega som jag drev Herrklubben tillsammans med och fick veta att DN kommer publicera ett reportage om den. Det ska bli jättekul att läsa och spännande att se om jag kommer bli omnämnd som "mamma" till den 😉 Jag fick oxå veta att handarbetsgruppen lever vidare med volontär ledning. Jättekul!

(null)

Dessutom har jag pratat med två kollegor i veckan varav den ena kommer jag träffa snart då Huddinge donerar två knyppeldynor till Hovsjö ❤️

(null)
Mitt fönster med utsikt mot St. Ragnhilds ka. Orchiden fick jag samma dag jag började jobba (23/8) och den har inte tappat en enda blomma än. Dukarna köpte jag för 5kr styck på loppis i Gammelstilla i somras. En är knypplad och en i näversöm 🪡 Igår berättade jag flr en arbetskompis att mitt broderi inte kommit tillbaka efter sv. kyrkans broderitävling och utställningen den varit med på. När jag kom hem igår låg den i brevlådan och nu står den på jobbet ❤️

Idag blev en lång dag. Började med möte imorse, andakt på Gåvorna och diakonimottagning. Efter lunch lite admin innan ett besök i Hovsjö som tog 2,5 timme i anspråk. Åkte och hämtade hundarna och fortsatte ringa i bilen och jobba hemma. 

Igår lagade jag supergod torsk och idag kållåda. 

Maken sover och det borde jag oxå göra.

🍃🌺🍃 Sov gott 🍃🌺🍃



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0