Hög på vitaminer?

 
För en vecka sen bestämde jag mig för att arbeta mig ur den begynnande depressionen och det har gått riktigt bra. Det är inte första gången jag trillar dit, men det är första gången jag så energiskt gått in för att inte lägga mig platt! ....så jag har bakat och trillat köttbullar, och Ålandsresan blev en härlig ljuspunkt. I måndags var jag förbi apoteket och frågade efter solens vitaminer och kickstartade med två tabletter kosttillskott för kvinna. Efter det har det blivit en om dagen som ordinationen lyder. Det känns verkligen som allt sammantaget haft en god effekt.
 
 
Och som ett brev på posten sprang jag på min chef imorse. Jag fick chans att krama om honom och tacka för ett fint betyg och kappan jag köpte för presentkortet från församlingen/arbetskamraterna. Sen kurs, handla, lunch och så började jag projekt måndag. Jag har lovat en f.d praktikant på jobbet att baka till ett event för Filippinerna på lördag så jag satte igång med det. Nu har jag 12 påsar med 8 Dumlekakor i varje i kylen som ska levereras på torsdag. Bekki var hem en sväng och fick en påse och ytterligare två påsar + några extra kakor tänker jag använda för eget bruk så jag har nog bakat över 120 Dumlekakor på eftermiddagen och kvällen. Billig köttfärs med kort datum hittade jag när jag handlade så det blev långkok oxå. Eller heter det långstek? 10 Wallenbergare varav hälften blev middag och den andra hamnade i frysen, samt 70 köttbullar som får boa i kylen inatt lyckades jag få till.
 
 
Bamse har varit mycket tålmodig i alla goda dofter, men så blev han mutad med ett märgben oxå. Nu har han fått sin kvällspromenad och jag ska bära ner tvätten och sätta på en diskmaskin innan min trötta kropp ska få njuta ullbolstren...
 
Peace! Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anne Ericsson

Så mycket positiv energi som verkar finnas kommer du ge "deppen" en god match !

Svar: På´n ba´ :O)
Guggelutt

2013-11-25 @ 23:22:33
Postat av: Ingrid Lundgren

Skönt att du ser "ljuset i tunneln" hoppas det fortsätter så <3

Svar: Tack Ingrid! Får ta en dag i taget :)
Guggelutt

2013-11-26 @ 05:23:43
URL: http://ingridlundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0