Hemma!

Det har varit en intensiv vecka! Jag jobbade hemma i måndags, men telefonen var så ivrig att jag inte alls hann med det jag skulle. I tisdags var det kontraktskonvent på Lida och sen åkte vi till Lund på begravning i onsdags. Veckan fortsatte i ett rasande tempo med Bibelteologi och sorgegrupp på torsdagen medan fredagen bjöd på en förmiddag för masterstudenter på Strängnäs stift. Jag hade först tänkt jobba på fredagseftermiddagen men insåg redan vid lunchtid att det inte skulle funka. Jag tog telefonsamtal, men i övrigt gick eftermiddagen åt till att fira maken som fyllde år. Jag köpte tulpaner och tårta innan jag åkte hem från stiftet och sen satt vi och fikade och pratade med grannen resten av eftermiddagen.
 

Jag behövde nog den andhämtningspausen för idag har jag varit effektiv som 17! Jag har skrivit sånggudstjänsten till på torsdag och ett schema-skelett för sommarpraktikanterna, jag har besvarat arbetsmail och föreberett ett möte... dessutom har jag skrivit en text till orförandesidan i Stadkanten (Knyppelpinnarnas medlemstidning) och pratat med damen som har hand om olika resor i föreningen och förberett lite annat.
 
Janne köpte fika när han var på brädgården och sen har grannen varit inne med fika igen. Jag vet inte vad hon håller på med! Bakar kakor och kommer med kaffetermosar! Vi blir så himlans bortskämda!
 

Janne har tagit de flesta Bamsenaderna men en sväng gick Bamse och jag till bäcken. Inga salamandrar än. De kommer nog i maj, men det är ett trevligt ställe att gå till. Påfågelögat såg vi på vägen dit!
 
 
Ja så mycket roligare än så här blir det väl inte. Jag är supernöjd med dagen, att jag fått undan så mycket jobb i både arbetet och ordförandeskapet. Nu har jag verkligen förtjänat några dagars ledighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0