5:e barnbarnet fyller åtta 🖐️✌️👆

… och yngsta dottern 31 🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️👆

Sov till åtta och vaknade betydligt mindre sånkad än igår. Tog inte det nya pillret mot smärta som jag tagit tidigt på morgonen de senaste veckorna och det gav effekt. Tog däremot ibumetin och paracetamol efter min dagliga sjukgymnastik för att ge mig själv en chans till en dräglig dag.

(null)
(null)
🍎 Planterade frukt i Ragnars träd. Det var uppskattat 🍊 

Mitt på dan hade vi kalas för nästäldsta dotterns tre yngsta barn: Thyra fyllde 15 år den 2 maj, Meija fyllde 11 år den 27 maj och Edwin fyllde åtta år idag. Vi blev många som kom och grattade.
 
(null)
Korv och kakor

(null)
Meija och Juni

(null)
Ella och William 

(null)
Meija

(null)
Meija och Thyra

(null)
Ella och William 

(null)
Ängla och Thyra 

Framåt eftermiddagen åkte vi hem. Sonen och hans familj hängde på hem till oss för han skulle byta bil. Han har skruvat lite på vår cab och nu är den klar. Hans bil har stått hos oss så länge.

(null)
Han ville åka med farmor och han var ett bra sällskap 🥰

Maken grillade hamburgare 🍔 sen åt vi glass 🍦 

(null)

(null)

Maken, som har beredskap, fick rycka ut till jobbet, sonen och hans familj åkte ner och badade, jag tog disken och hängde inomhus under tiden. Att bada lät mycket frestande, men smärtan gör mig osäker på om jag på om jag skulle komma ner på badstegen… eller kanske snarare upp igen💦

Sent omsider samlades vi hemma hos oss igen, åt vattenmelon 🍉 och tittade på Greta Gris 🐷 innan lilla familjen åkte hem.

(null)
Selfiiiie med Greta 🐷 

Har duschat i vår härliga provisoriska dusch på balkongen som jag uppskattar jättemycket. Att duscha ute på det stora utrymmet är fantastiskt så den är perfekt så länge vädret håller i sig. 

(null)

(null)
Så såg min barnaskara ut för 31 år sen

😽 Godnatt världen 🍉



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0