LĂ„ngsamt 🐌

(null)

Vaknade vid sju imorse, trots att jag fastnade vid Tvn och pixlandet igĂ„r. Jag tĂ€nker bra nĂ€r jag fibblar med fingrarna sĂ„ jag antar att det var bra. Gick ut med hundarna vid kl23 och sĂ„g sen fortsĂ€ttningen pĂ„ Hawaii 5-O. BestĂ€mde mig för att sjuka mig resten av veckan, sköta om mig pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt, gĂ„ igenom resten av Ă„ret och göra en plan för ett hĂ„llbarare liv. Har inte lĂ€ngre nĂ„gra förhoppningar pĂ„ att bli tipptopp igen, men jag vill kunna leva drĂ€gligt. Jag har Ă„tskilliga gĂ„nger jĂ€mfört mig med Bamse, som oxĂ„ har ont, att honom vill de avliva för han ska slippa plĂ„gas
 men gamla vĂ€rkbrutna kĂ€ringar dĂ„? De ska bara knipa kĂ€ft och vara produktiva, inte kosta nĂ„t och inte gnĂ€lla. Jag frĂ„gade efter avlivning pĂ„ akuten igĂ„r, men de bara skrattade Ă„t mig đŸ€”

(null)

Gick upp halv Ätta och fixade morgonsysslorna. Gjorde sjukgymnastiken lÄngsamt och grundligt. SmÀrtlindringen funkar. KÀnde verkligen efter var smÀrtan och omgivande muskler satt. Stretchade den onda höften lite extra eftersom jag har ett h-e att fÄ pÄ mig strumpor. Gick en lÄngsam morgonad och letade fjÀrilar. SÄg nÄgra smÄ men i övrigt var de inte pÄ alerten.

(null)

Skrev ikapp pĂ„ Ă„rets nyĂ„rskrönika innan jag gick ut promenad tvĂ„ och Ă„t lunch. Ringde en kollega. Bokade om veckans besök och möten, men dĂ„ hĂ€nde nĂ„t överraskande. Av bara farten svarade jag i arbetstelefonen dĂ„ jag satt och messade och mailade om ombokningar
 det var frĂ„n Stockholms stift och de ville intervjua mig angĂ„ende Herrklubben i Huddinge. Jag gjorde intervjun pĂ„ en gĂ„ng. JĂ€ttekul ju! Han ville veta hur den startade och han hade fĂ„tt mitt namn av kollegan jag jobbade med dĂ„. Jag blev ju tvĂ€rarg nĂ€r de utelĂ€mnade mig som medgrundare i artikel in DN samt TV4-morgon (👈 lĂ€s gĂ€rna lĂ€nken) för 2,5 Ă„r sen. Fick berĂ€tta framförallt om starten,  ScaniaLuma mm och jag kĂ€nde att jag fick upprĂ€ttelse. Ska bli spĂ€nnande att lĂ€sa sen.

(null)

SĂ„ kom jag pĂ„ att jag hade lymfmassage pĂ„ em. Lagade snabbt till köttfĂ€rssĂ„s sĂ„ den skulle vara klar till kvĂ€llen, gick en snabbis med hundarna och duschade i regnet. Det var sĂ€reget med den varma duschstrĂ„len och det kalla regnet i kombination đŸŒ§ïžđŸšż HĂ€ftigt liksom.

(null)

Lymfmassagen var ljuvlig. Den fĂ„r verkligen igĂ„ng flödet och kan hjĂ€lpa mot artossmĂ€rta oxĂ„. BestĂ€llde ett par svindyra specialtights som ska hjĂ€lpa flödet samt minska smĂ€rta och svullnad. Jatack, jag provar vadsomhelst!

(null)
Moltas var nyklippt idag, men hans hĂ€lsningsritual var densamma. Han Ă€r inte klar förrĂ€n han Ă€r klar och han hjĂ€lper mer Ă€n gĂ€rna till med sladdar och handdukar. Duktig kille đŸ©”

Kokade spagetti till maken och skar isbergssallad till mig. Nu blir det glutenfritt! Sen blev det tv och knyppling. Knypplade klart örhĂ€nget jag började pĂ„ vid GörvĂ€ln. Monteringen Ă€r kvar.

(null)
Mönster frÄn svenska spetsar: Sam Jakobsson

🐌 LĂ€ggdax 🐌

(null)

O snail
Climb Mount Fuji
But slowly, slowly!
Haiku av Kobayashi Issa





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0